Βιταμίνη D2 1000 I.E. vegan

Βιταμίνη D2 1000 I.E. vegan

60 κάψουλες
Η βιταμίνη D είναι μία από τις σημαντικότερες βιταμίνες και μέταλλα για την υποστήριξη της υγείας των οστών. Όπως δείχνει πρόσφατη έρευνα, η βιταμίνη D έχει επίσης πολλές άλλες λειτουργίες στο ανθρώπινο σώμα.
Επιπλέον, η βιταμίνη D είναι σημαντική για τους μύες και  την υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος.
Vegan. Χωρίς γλουτένη και χωρίς λακτόζη και ζελατίνη
Το σώμα μπορεί να λάβει βιταμίνη D2 (εργοκαλσιφερόλη) μέσω της από τα τρόφιμα και της έκθεσης στον ήλιο.
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ D2 και D3;
Ενώ η βιταμίνη D2 βρίσκεται κυρίως στα φυτικά τρόφιμα, η βιταμίνη D3 βρίσκεται ιδιαίτερα στα ζωικά προϊόντα. Η μορφή της βιταμίνης που παράγεται από τον ίδιο τον οργανισμό είναι επίσης η βιταμίνη D3.
Μια άλλη διαφορά έγκειται στη χρηστικότητα του σώματος. Για παράδειγμα, η βιταμίνη D3 συνδέεται καλύτερα με τα μόρια μεταφοράς στο αίμα και ως εκ τούτου μπορεί να μετατραπεί καλύτερα από ότι η  βιταμίνη D2. Η βιταμίνη D2 απεκκρίνεται επίσης πιο γρήγορα και ως εκ τούτου έχει λιγότερο χρόνο για να αναπτύξει μια θετική επίδραση στο σώμα. Τα ένζυμα που είναι υπεύθυνα για τη μετατροπή της βιταμίνης στο ήπαρ επεξεργάζονται επίσης πρωτίστως τη βιταμίνη D3.
Βιταμίνη D2 από μαγιά
Εκτός από τη βιταμίνη D3, υπάρχει και η βιταμίνη D2, η. Η ουσία που αποτελεί τη βάση για αυτή είναι η εργοκαλσιφερόλη (βιταμίνη D2). Λαμβάνεται από εργοστερόλη , η οποία μπορεί να βρεθεί, για παράδειγμα, στην κυτταρική μεμβράνη μυκήτων. Η εργοστερόλη είναι μια φυσική ουσία από την ομάδα στερόλης.
Μια κάψουλα περιέχει βιταμίνη D2 (1000 IU) 25 mg και βιταμίνη C από κεράσι acerola 48 mg. Η βιταμίνη D2 1000 I.E. είναι vegan. Η κάψουλα είναι καλύτερα κατασκευασμένη από επίπεδη κυτταρίνη.

Τρόπος λήψης

Η μέγιστη ημερήσια ποσότητα είναι μία κάψουλα. Επομένως, οι ενήλικες λαμβάνουν μία κάψουλα την ημέρα με λίγο υγρό. Παιδιά από 3 ετών παίρνουν ένα καψάκιο κάθε δεύτερη μέρα. Εάν είναι απαραίτητο, η κάψουλα μπορεί να ανοίξει τραβώντας την και να ληφθεί με φαγητό και ποτό. Η βιταμίνη D2 1000 I.E. vegan είναι κατάλληλη για διαβητικούς.  • Κωδικός Προϊόντος: drwolzD2
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 37,60€

Ετικέτες: Βιταμίνη D2 1000 I.E. vegan, βιταμίνη D2 και D3 διαφορά, βιταμινη d2 σκευασματα, βιταμινη d2 τροφεσ, βιταμινη d2 φυσιολογικεσ τιμεσ, βιταμινη d2, d2k3 vitamini, συμπληρωμα βιταμινησ d, β25 βιταμινη, vitamin d2 vs d3, vitamin d2 deficiency symptoms, vitamin d2 and d3 difference, βίτάμίνή d