Ασβέστιο Bones Calcium 150 κάψουλες

Ασβέστιο Bones Calcium 150 κάψουλες

Το ασβέστιο υποστηρίζει τον φυσιολογικό σχηματισμό των οστών και μπορεί να αντισταθμίσει την οστική απώλεια
Τα οστά μας είναι τόσο σκληρά που δεν σκεφτόμαστε καν το γεγονός ότι είναι ζωντανός ιστός που συνεχώς χτίζεται και αποδομείται. Ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του '30 στη ζωή ενός ατόμου η ισορροπία των διαδικασιών διατήρησης των οστών αλλάζει. Με κάθε χρόνο ζωής χάνουμε περισσότερη οστική μάζα, ειδικά μετά τις ορμονικές αλλαγές κατά την εμμηνόπαυση. Εάν υπάρχει σοβαρή απώλεια οστού (οστεοπόρωση), τα οστά γίνονται εύθραυστα και σπάνε εύκολα.
Προμηθεύοντας το σώμα με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τα οστά, ο καθένας μπορεί να κάνει κάτι για την υγεία των οστών του. Το ασβέστιο WOSCHA Bone είναι ιδανικό για αυτό, επειδή
 
-        το ασβέστιο είναι απαραίτητο για τη διατήρηση των φυσιολογικών οστών και δοντιών
-        η βιταμίνη D, η βιταμίνη Κ, το μαγνήσιο, ο φώσφορος, το μαγγάνιο και ο ψευδάργυρος βοηθούν στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών
-        ο χαλκός και το μαγγάνιο είναι σημαντικά για τον φυσιολογικό συνδετικό ιστό
-        η βιταμίνη D μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο πτώσεων λόγω μυϊκής αδυναμίας. (Οι πτώσεις αποτελούν παράγοντα κινδύνου για κατάγματα σε άνδρες και γυναίκες ηλικίας 60 ετών και άνω.)
-        το ασβέστιο και η βιταμίνη D συμβάλλουν στη μείωση της απώλειας οστικής μάζας στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση * (= παράγοντας κινδύνου για κατάγματα οστών που σχετίζονται με οστεοπόρωση)* Αυτό το ευεργετικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με ημερήσια πρόσληψη 1200 mg ασβεστίου και 20 μg βιταμίνης D από όλες τις πηγές
WOSCHA Bone Calcium: ένας ισχυρός συνδυασμός για γερά οστά
Το ασβέστιο και ο φώσφορος δίνουν δύναμη στα οστά και στα δόντια. Το παρασκεύασμά μας τα περιέχει ως υδροξυαπατίτη, το φυσικό δομικό υλικό των οστών μας. Πήραμε μια συνειδητή απόφαση να χρησιμοποιήσουμε το MCH-CalTM, τον υδροξυαπατίτη από τη νεοζηλανδική εταιρεία Waitiki Enterprises. Λαμβάνεται από οστά βοοειδών και είναι 100% ελεύθερης βοσκής, χωρίς αντιβιοτικά ή προαγωγούς ανάπτυξης. Επιπλέον, δεν υπήρξε ποτέ περίπτωση ΣΕΒ στη Νέα Ζηλανδία.
Το ασβέστιο και το μαγνήσιο υπάρχουν σε μια βέλτιστη αναλογία 2: 1. Αυτό βελτιώνει τη βιοδιαθεσιμότητα και τη χρηστικότητα τους. Η βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη) και η βιταμίνη Κ2 προάγουν την ενσωμάτωση ασβεστίου στα οστά. Η βιταμίνη D3 είναι πολύ πιο αποτελεσματική από τη βιταμίνη D2 και το vitaMK7® είναι η πιο βιολογικά αποτελεσματική μορφή βιταμίνης Κ2, η οποία συμβάλλει επίσης στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών.
Ο ψευδάργυρος, ο χαλκός , το μαγγάνιο και το βόριο συμπληρώνουν το ζωτικό φάσμα. Έχουν επίσης σημαντικούς ρόλους στη διατήρηση μιας ισχυρής και σταθερής δομής των οστών.
Το σκεύασμα των οστών μας δεν περιέχει πρόσθετα και είναι κατάλληλο για πάσχοντες από αλλεργίες.
Inhaltsstoff Menge %NRV*
Υδροξυλαπατίτη ασβεστίου (MCH-Cal®) 360 mg 40 %
Μαγνήσιο (Citrat, Oxid) 180 mg 48 %
Φωσφόρος Υδροξυλαπατίτης (MCH-Cal®) 150 mg 21 %
Ψευδάργυρος (Citrat) 7,5 mg 75 %
Μαγγάνιο (Gluconat) 2 mg 100 %
Χαλκός  (Citrat) 990 μg 99 %
Bor (Natriumtetraborat) 690 μg ---
Βιταμίνη D (Cholecalciferol D3) 1200 IE 30 μg 600 %
Βιταμίνη Κ2 (aus 7,5 mg vitaMK7®) 15 μg 20 %
*= συνιστώμενη  σύμφωνα με την ευρωπαική νομοθεσία  1169/2011
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΌ, ΟΎΤΕ VEGAN
Τα 9 αποτελεσματικά θρεπτικά συστατικά των οστών από το ασβέστιο των οστών WOSCHA:
Το ασβέστιο και ο φώσφορος είναι τα δύο πιο κοινά μέταλλα στο σώμα μας και ως εκ τούτου ανήκουν στα κύρια στοιχεία. Ενισχύουν τα οστά και αποτρέπουν τις διαδικασίες διάσπασης. Το ασβέστιο συμβάλλει επίσης στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας, υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία των μυών και παίζει ρόλο στη μετάδοση σημάτων μεταξύ των νευρικών μας κυττάρων. Ο φώσφορος εμφανίζεται κυρίως σε φωσφορικές ενώσεις στο σώμα μας. Χρησιμοποιούνται επίσης για την κατασκευή κυτταρικών τοιχωμάτων και το σχηματισμό του γενετικού μας υλικού (DNA, RNA) και ως ρυθμιστικό στην ισορροπία οξέος-βάσης.
Η βιταμίνη D προάγει την απορρόφηση του ασβεστίου στο έντερο και την ενσωμάτωσή του στα οστά. Η βιταμίνη D είναι επίσης απαραίτητη για ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Δεδομένου ότι το σώμα μας χρειάζεται ακτίνες του ήλιου για να παράγει βιταμίνη D, πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από ανεπάρκεια βιταμίνης D - ειδικά το χειμώνα. Αυτό οδηγεί σε εξασθένηση της οστικής μάζας και αυξημένο κίνδυνο θραύσης.
 
Το μαγνήσιο παίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας του σώματος και στην υγιή λειτουργία των νεύρων και των μυών. Ενεργοποιείται, μεταξύ άλλων το ένζυμο φωσφατάση, το οποίο απαιτείται για το σχηματισμό νέων κρυστάλλων ασβεστίου. Το μαγνήσιο υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία των μυών και των νεύρων μας καθώς και έναν φυσιολογικό ενεργειακό μεταβολισμό.
 
Η βιταμίνη Κ2 είναι ιδιαίτερα σημαντική για την υγεία των οστών μας. Ενεργοποιεί το σχηματισμό της οστεοκαλσίνης, μιας πρωτεΐνης που είναι απαραίτητη για τη συσσώρευση οστικής ουσίας (π.χ. μετά από κάταγμα οστού).
 
Ο ψευδάργυρος είναι το πιο σημαντικό ιχνοστοιχείο στο σώμα μας. Συμμετέχει σε αμέτρητες μεταβολικές διεργασίες, υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος και παίζει ρόλο στη δημιουργία υγιών οστών, δέρματος, μαλλιών και νυχιών. Ο ψευδάργυρος αυξάνει τη βιοδιαθεσιμότητα της βιταμίνης D.
 
Το μαγγάνιο συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών και του φυσιολογικού σχηματισμού συνδετικού ιστού και προάγει την απορρόφηση του ψευδαργύρου.
 
Ο χαλκός είναι συστατικό της λυσυλοξειδάσης. Αυτό το ένζυμο διασφαλίζει την αλληλοσύνθεση των δύο πρωτεϊνών συνδετικού ιστού κολλαγόνου και ελαστίνης. Δίνουν δομή και ελαστικότητα στα οστά, τους συνδέσμους, τους χόνδρους, τον συνδετικό ιστό και τα αιμοφόρα αγγεία.

  • Κωδικός Προϊόντος: Bestell-Nr. 56225
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 30,90€

Ετικέτες: Ασβέστιο Bones Calcium 150 κάψουλες, ποια τρόφιμα έχουν ασβέστιο, που υπαρχει ασβεστιο, το ασβέστιο, ποιο ασβεστιο να παρω στην εγκυμοσυνη, ασβέστιο που υπάρχει, ασβέστιο που κανει καλο, ποσο ασβεστιο χρειαζεται στην εγκυμοσυνη, ασβέστιο ούρων 24ώρου φυσιολογικεσ τιμεσ, ασβέστιο συμπλήρωμα, ασβέστιο και βιταμίνη d, ασβεστιο αναβραζον, ασβέστιο βιταμίνεσ, ασβεστιο βικιπαιδεια, αρθρώσεισ, αρθρώσεισ σώματοσ, αρθρώσεισ χεριών, κόκκαλα ή κόκαλα, κόκαλα ασβέστιο, οστεοπόρωση συμπτώματα, οστεοπόρωση θεραπεια, οστεοπόρωση τροφεσ, οστεοπόρωση ενεση, οστεοπόρωση τιμεσ, οστεοπόρωση γιατροσ