Ενεργή κρέμα mumijo - Ειδική φροντίδα για ερεθισμένο δέρμα (π.χ. Ψωρίαση, Νευροδερματίτδα)

Ενεργή  κρέμα mumijo - Ειδική φροντίδα για ερεθισμένο δέρμα (π.χ. Ψωρίαση, Νευροδερματίτδα)

Το Mumijo Aktiv Creme είναι μια έντονα ενυδατική κρέμα για την τοπική φροντίδα του ερεθισμένου δέρματος, καθώς και περιοχές του δέρματος που εκτίθενται σε πίεση, ειδικά για ακίνητα άτομα ή άτομα με διαβήτη. Μια χαλαρωτική φροντίδα για την ψωρίαση και το δέρμα με νευροδερματίτιδα.
Το Mumijo Active Cream είναι επίσης ιδανικό για την φροντίδα της εξωτερικής πρωκτικής περιοχής.
Το ιδιαίτερα πολύτιμο συστατικό mumijo, σε συνδυασμό με το κερί μέλισσας, σχηματίζει ένα μοναδικό ενεργό σύμπλεγμα και υποστηρίζει το δέρμα που χρειάζεται φροντίδα στην αναγέννησή του. Ο ερεθισμός και η ερυθρότητα μειώνονται. Τα φυτικά έλαια δίνουν στο δέρμα την ελαστικότητα που χρειάζεται.

Δεν περιέχει αλκοόλ .
Συμβουλές εφαρμογής
Εφαρμόστε το Mumijo Active Cream στις πληγείσες περιοχές του δέρματος αρκετές φορές την ημέρα.
Ingredients: Sesamum indicum oil*, Aqua, Mumijo mineralis, Cera flava, Glyceryl stearate SE**, Cetyl palmitate**, Prunus dulcis oil*, Tocopheryl acetate**, Hamamelis virginiana extract, Quercus robur extract, Konserviert mit: Potassium sorbate.
* from controlled organic cultivation,** vegetable

  • Κωδικός Προϊόντος: 2020
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 27,90€

Ετικέτες: Ενεργή κρέμα mumijo - Ειδική φροντίδα για ερεθισμένο δέρμα (π.χ. Ψωρίαση, Νευροδερματίτδα), Κρεβάτι, ψωρίαση, νευροδερματίτιδα, Crohn, ερεθισμός του δέρματος, αυτοάνοση ασθένεια, δερματική νόσος, ψωρίαση, στρες, λεύκη, ασθένεια λευκού σημείου, κλινήρης, κλινήρη, παραπληγικοί, τετραπληγικοί,