Ωμέγα-3 vegan λάδι φυκιών 120 κάψουλες

Ωμέγα-3 vegan λάδι φυκιών 120 κάψουλες

Ωμέγα-3 vegan λάδι φυκιών με τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα DHA και EPA
Vegan EPA / DHA
Με ηλιέλαιο
Χωρίς άβολη ερυγή (ρέψιμο) και καούρα
Ωμέγα-3 vegan λάδι φυκιών με τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα DHA και EPA - για την καρδιά, τον εγκέφαλο και την όραση
Τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα για εμάς τους ανθρώπους γιατί παίζουν σημαντικό ρόλο σε πολλές φυσιολογικές διεργασίες στο σώμα μας. Δεν είναι μόνο η ποσότητα που καταναλώνεται που είναι καθοριστική, αλλά και μια ισορροπημένη αναλογία ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρών οξέων.
Λόγω της διατροφής τους, οι vegan καταναλώνουν πολλά ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, αλλά σχεδόν καθόλου ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, επειδή αυτά βρίσκονται σχεδόν αποκλειστικά σε ζωικές τροφές. Το WOSCHA Omega-3 Vegan είναι ιδανικό για την αντιστάθμιση αυτού του ελλείμματος ωμέγα-3. Το έλαιο φυκιών είναι καθαρά φυτικό και φυσικά περιέχει πολύ υψηλή αναλογία των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων εικοσαπεντανοϊκό οξύ (EPA) και εικοσιδυαεξανοϊκό οξύ (DHA).
 
Το DHA και το EPA υποστηρίζουν τη λειτουργία της καρδιάς (1)
Το DHA είναι σημαντικό για τη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου (1)
Το DHA βοηθά στη διατήρηση της καλής όρασης (1)
Το DHA και το EPA υποστηρίζουν τη φυσιολογική αρτηριακή πίεση (2)
Το DHA και το EPA προάγουν τα φυσιολογικά επίπεδα τριγλυκεριδίων στο αίμα (3)
Η μητρική πρόσληψη DHA συμβάλλει στη φυσιολογική ανάπτυξη των ματιών και του εγκεφάλου στο έμβρυο και το βρέφος που θηλάζει (4)
Το DHA υποστηρίζει την φυσιολογική ανάπτυξη της όρασης σε βρέφη ηλικίας έως 12 μηνών (5)
1: από 250 mg ημερησίως, 2: από 3 g ημερησίως, 3: από 2 g ημερησίως, 4: από 200 mg ημερησίως, 5: από 100 mg ημερησίως - πάντα επιπλέον της κανονικής παροχής μέσω της τροφής
WOSCHA Omega-3 Vegan Κάψουλες: Συμπύκνωμα υψηλής ποιότητας από το φύκι Schizochytrium, 100% φυτικό και φυσικό
Κάθε κάψουλα WOSCHA Omega-3 Vegan περιέχει 500 mg ελαίου μικροφυκών από το γένος Schizochytrium sp. με 75 mg EPA και 150 mg DHA. Χάρη σε αυτή την υψηλή συγκέντρωση, οι χορτοφάγοι και οι βίγκαν μπορούν πλέον να λάβουν εύκολα ωμέγα-3.
Η λεκιθίνη ηλίανθου έχει προστεθεί για την προώθηση της απορρόφησης των EPA και DHA. Περιέχει υψηλό ποσοστό φωσφολιπιδίων. Τα φωσφολιπίδια είναι φυσικοί γαλακτωματοποιητές επειδή μπορούν να δεσμεύσουν το νερό και τις λιποδιαλυτές ουσίες μαζί. Είναι επίσης τα δομικά στοιχεία για τη διπλή λιπιδική μεμβράνη των κυτταρικών τοιχωμάτων μας.
Οι κάψουλες WOSCHA Omega-3 Vegan Concentrate είναι 100% φυτικές και δεν περιέχουν πρόσθετα. Το αντιοξειδωτικό εκχύλισμα δεντρολίβανου και το συμπύκνωμα μικτών τοκοφερολών (συστατικά της βιταμίνης Ε) διασφαλίζουν ότι τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα δεν οξειδώνονται και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.
 
Συστατικό για 1 EMBO-CAPS® Ποσότητα %NRV*
Έλαιο φυκιών (Schizochytrium sp.) 500 mg ---
περιέχει: ---
   Εικοσιδυοεξανοϊκό οξύ (DHA) 150 mg ---
   Εικοσιπεντανοϊκό οξύ (EPA) 75 mg ---
Βιταμίνη Ε (από ηλιέλαιο) SUN-E-900 0,75 mg 6%
*=Ποσότητα αναφοράς σύμφωνα με τον κανονισμό ΕΕ 1169/2011
 
Συνιστώμενη δοσολογία: 1 EMBO-CAPS® μία φορά την ημέρα με το φαγητό.
Σημειώσεις: Το λάδι φυκιών έχει από μόνο του μια έντονη μυρωδιά.
Δεν περιέχει: φιστίκι, γλουτένη, μαγιά, συντηρητικά, τεχνητό άρωμα, τεχνητό χρώμα, τεχνητή γεύση, λούπινο, καλαμπόκι, αλάτι, διοξείδιο του θείου, σέλινο, μουστάρδα, σουσάμι, σόγια, άμυλο, θειικό άλας, σιτάρι, ζάχαρη,
Συστατικά: Βιταμίνη Ε, έλαιο φυκιών, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (φυτική κάψουλα), λεκιθίνη ηλίανθου, εκχύλισμα δεντρολίβανου,
 
Γιατί τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα είναι σημαντικά για τους vegan και τους χορτοφάγους;
Λόγω της ειδικής διατροφής τους, οι χορτοφάγοι και οι βίγκαν λαμβάνουν πολλά ωμέγα-6 αλλά σχεδόν καθόλου ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Αυτή η ανισορροπία μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά προβλήματα υγείας μακροπρόθεσμα.
Πάνω από όλα, η καρδιά, ο εγκέφαλος και τα μάτια εξαρτώνται από την επαρκή παροχή ωμέγα-3 προκειμένου να εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το DHA και το EPA εμπλέκονται επίσης στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και των επιπέδων τριγλυκεριδίων. Επιπλέον, η ανάπτυξη των ματιών και του εγκεφάλου των εμβρύων, των νεογνών που θηλάζουν και των βρεφών επηρεάζεται πολύ θετικά από τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.
 
Τα φυτικά έλαια όπως το λιναρόσπορο περιέχουν όντως άλφα-λινολενικό οξύ (ALA), από το οποίο το σώμα μας μπορεί να παράγει DHA και EPA. Ωστόσο, σε περίπου 0,5 έως 10 τοις εκατό, η απόδοση είναι τόσο χαμηλή που μια πρόσθετη πηγή vegan, όπως το λάδι φυκιών, είναι απαραίτητη για μια υγιή ισορροπία.
 
Γιατί το λάδι φυκιών είναι κατάλληλο ως πηγή ωμέγα-3;
Τα μικρά μονοκύτταρα φύκια του γένους Schizochytrium sp. αναπτύσσονται στα υφάλμυρα νερά των δασών μαγγροβίων και τρέφονται με υπολείμματα φυτών όπως νεκρά φύλλα. Έχουν φυσικά πολύ υψηλή αναλογία των θαλάσσιων ωμέγα-3 λιπαρών οξέων DHA και EPA. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτά τα φύκια είναι από τις καλύτερες φυτικές πηγές ωμέγα-3 που υπάρχουν.
Για την προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών οικοσυστημάτων, τα μικροφύκη για την παραγωγή του ελαίου φυκών καλλιεργούνται σε μεγάλες δεξαμενές με τεχνητό θαλασσινό νερό. Ταυτόχρονα, αυτό εξασφαλίζει σταθερά υψηλή ποιότητα και 100% καθαρότητα του ελαίου φυκιών - χωρίς ρύπους ή περιβαλλοντικές τοξίνες.
 
Το WOSCHA Omega-3 Vegan είναι ιδανικό εάν θέλετε να εφοδιαστείτε με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα από μια καθαρά φυτική πηγή.

  • Κωδικός Προϊόντος: Bestell-Nr. 58035 | 120 EMBO-CAPS®
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 44,50€

Ετικέτες: Ωμέγα-3 vegan λάδι φυκιών, ωμέγα λιπαρά, ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, vegan, φύκια, ιώδιο, βίγκαν, βέγκαν, βιγκαν, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα τροφεσ, ιχθυέλαια εμπλουτισμένα σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, ωμέγα-3 λιπαρά, ωμέγα λιπαρά αγγλικα, ωμέγα λιπαρά αγγλικά, ωμέγα λιπαρά αθήνα, ωμέγα λιπαρά βικιλεξικο, ωμέγα λιπαρά βικιπαιδεια, ωμέγα λιπαρά γυναικεία, ωμέγα λιπαρά δοντια, ωμέγα λιπαρά δέρματα, ωμέγα λιπαρά ετυμολογία, ωμέγα λιπαρά εικόνεσ, ωμέγα λιπαρά ελληνικά, ωμέγα λιπαρά είδη, ωμέγα λιπαρά ζωή, τροφέσ με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, ωμέγα λιπαρά νύχια, ωμέγα λιπαρά νέα