Πολυβιταμίνες οι οποίες καλύπτουν στο 100% την καθημερινή ανάγκη όλων των απαραίτητων βιταμινών - 90 κάψουλες

Πολυβιταμίνες  οι οποίες καλύπτουν στο 100% την καθημερινή ανάγκη όλων των απαραίτητων βιταμινών - 90 κάψουλες

 Μικρές κάψουλες, εύκολες στην κατάποση
 Χωρίς τεχνητά πρόσθετα
 Ποιότητα από τη Γερμανία
 Κατάλληλο για vegans και παιδιά
Τι κάνει το Vitamineule® Multivitamin Capsules τόσο ξεχωριστό;
Με τα Vitamineule® Multivitamin Capsules, μία κάψουλα την ημέρα είναι αρκετή για να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες όλων των βιταμινών. Τα παρασκευάσματα πολυβιταμινών συχνά περιέχουν χημικά πρόσθετα. Αποφεύγουμε σκόπιμα τεχνητά πρόσθετα. Όλα τα στάδια παραγωγής πραγματοποιούνται αποκλειστικά στη Γερμανία. Κάθε δοχείο περιέχει 90 μικρές κάψουλες πολυβιταμινών που είναι εύκολες στην κατάποση. Οι βιταμίνες είναι φυτικής προέλευσης για να εξασφαλίσουν  όσο το δυνατόν πιο φυσικό προϊόν. Σε κάθε περίπτωση, επιλέγεται η πιο αποτελεσματική μορφή που είναι και η πιο καλά ανεκτή. Η βιταμίνη Β12 μας (μεθυλοκοβαλαμίνη) είναι φτιαγμένη από φλοιό τέφρας, βιταμίνη D3 από λειχήνες και βιταμίνη Κ2 από άνθη με 100% περιεκτικότητα MK7 All Trans. Μόνο το φολικό οξύ και το  οξεικό ρετινύλιο (βιταμίνη Α) παράγονται συνθετικά, καθώς το φολικό οξύ είναι πάντα καθαρά χημικό και το οξεικό ρετινύλιο είναι πολύ πιο αποτελεσματικό και καθαρότερο από τη φυσική παραλλαγή. Οι κάψουλες πολυβιταμινών μας είναι 100% vegan και κατάλληλες για παιδιά.
 
Ποιες βιταμίνες περιέχονται στις κάψουλες πολυβιταμινών;
Βιταμίνη Α, Βιταμίνη Β1, Βιταμίνη Β2, Βιταμίνη Β5, Βιταμίνη Β6, Βιταμίνη Β12, Βιταμίνη C, Βιταμίνη D3, Βιταμίνη Ε, Βιταμίνη Κ1, Βιταμίνη Κ2, Νιασίνη, Φολικό οξύ, Βιοτίνη. Εν ολίγοις: Όλες οι βιταμίνες που απαιτούνται από τον οργανισμό καλύπτονται 100% από μία κάψουλα την ημέρα.
                                                                                                                                                 
Τι περιέχεται στις κάψουλες πολυβιταμινών;
Οι κάψουλες Vitamineule® πολυβιταμινών περιέχουν μόνο αγνές βιταμίνες και αλεύρι φυτικού ρυζιού. Το κέλυφος της κάψουλας αποτελείται από φυτική κυτταρίνη. Δεν υπάρχουν πρόσθετα όπως μικροκρυσταλλική κυτταρίνη ή στεατικό μαγνήσιο. Οι κάψουλες πολυβιταμινών δεν περιέχουν συντηρητικά, χρωστικές ουσίες, αρώματα, γενετική μηχανική, λακτόζη, γλουτένη και σάκχαρο.

  • Κωδικός Προϊόντος: VitamineuleMultivitamin
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 29,99€

Ετικέτες: Πολυβιταμίνες οι οποίες καλύπτουν στο 100% την καθημερινή ανάγκη όλων των απαραίτητων βιταμινών - 90 κάψουλες, πολυβιταμίνεσ solgar, πολυβιταμίνεσ lamberts, πολυβιταμίνεσ lanes, πολυβιταμίνεσ skroutz, πολυβιταμίνεσ power health, πολυβιταμίνεσ centrum, πολυβιταμίνεσ για παιδιά, πολυβιταμίνεσ για αθλητεσ, πολυβιταμινεσ αναβραζοντα, πολυβιταμινεσ αρκουδακια, πολυβιταμινεσ βικυ καγια, βιταμίνεσ για να μακρύνουν τα μαλλιά, βιταμινεσ τονωσησ, βιταμινεσ βικιπαιδεια