Προβιοτικά για παιδιά WOSCHA

Προβιοτικά για παιδιά WOSCHA Ένζυμα / Προβιοτικά

Δεν περιέχει λακτόζη, φρουκτόζη και γλουτένη.
Είναι υποαλλεργικό.
Είναι χορτοφαγικό, βίγκαν (vegan)
Το προϊόν αυτό σχεδιάστικε ειδικά για παιδιά. Περιέχει τα πιο σημαντικά βακτηριακά στελέχη για την οικοδόμηση μιας υγιούς εντερικής χλωρίδας στην παιδική ηλικία (π.χ. Bifidobacterium infantis).
Όλα τα προβιοτικά στο GR4 για παιδιά προέρχονται από αγνές καλλιέργειες και είναι σχολαστικά ελεγμένα.
Το παρασκεύασμα περιέχει επίσης ινουλίνη.
Η ινουλίνη είναι φυτική ίνα που προέρχεται από ολιγοφρουκτόζες (φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες). Βοηθάει στην ανάπτυξη καλών  εντερικών βακτηρίων.
Επιπλέον περιέχει το Fibruline® DS2, μία παραλλαγή χωρίς ζάχαρη, από ρίζα κιχωρίου.
Δεδομένου ότι η σκόνη είναι σχεδόν άγευστη, μπορεί  εύκολα να αναμειγθεί σε χυμούς ή φαγητό και τα παιδιά το λαμβάνουν με μεγάλη ευκολία.
Δεν περιέχει πρόσθετα και είναι vegan (βίγκαν)
 
Τα προβιοτικά είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τα παιδιά
 
Τα προβιοτικά είναι ζωτικοί μικροοργανισμοί (γαλακτοβακίλλοι και μπιφιδό βακτήρια) που βρίσκονται στο έντερο. Πάνω απ 'όλα, έχουν τρία σημαντικά καθήκοντα: Προωθούν την πέψη, προστατεύουν από παθογόνους παράγοντες και είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη ενός ισχυρού ανοσοποιητικού συστήματος.
 
Στην παιδική ηλικία, το ανοσοποιητικό σύστημα δεν αναπτύσσεται επαρκώς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα βρέφη ειδικότερα συχνά έχουν μολύνσεις (π.χ. τυπικά προβλήματα οδοντοφυΐας). Πρόσθετες δόσεις βακτηρίων γαλακτικού οξέος μπορούν να μειώσουν τη συχνότητα των λοιμώξεων και να επηρεάσουν θετικά την πορεία τους.
 
Για βακτηριακές παθήσεις οι παιδίατροι συνήθως χρησιμοποιούν αντιβιοτικά. Ωστόσο, αυτοί οι παράγοντες θανατώνουν όχι μόνο τα παθογόνα μικρόβια, αλλά και τα φυσιολογικά εντερικά βακτηρίδια. Ως αποτέλεσμα, το πεπτικό σύστημα εξασθενεί, άλλα παθογόνα μπορούν να εξαπλωθούν και να οδηγήσουν σε διάρροια που σχετίζεται με αντιβιοτικά. Προκειμένου να ανακουφιστούν αυτές οι παρενέργειες και να αναδημιουργηθεί η εντερική χλωρίδα μετά από αγωγή με αντιβιοτικά, συνιστώνται ιδιαίτερα τα προβιοτικά βακτήρια για υποστήριξη.
 
Τα προβιοτικά βοηθούν επίσης στη διάρροια.
Παρέχουν  ένα όξινο περιβάλλον που αναστέλλει τους παθογόνους παράγοντες στην ανάπτυξη. Αυξάνουν επίσης τη λειτουργία φραγμού του εντερικού τοιχώματος έναντι μικροβίων και άλλων ανεπιθύμητων ουσιών.
 
Επιπλέον, τα επιλεγμένα προβιοτικά στο WOSCHA GR4 έχουν δείξει ότι αυξάνουν την ανεκτικότητα σε λακτόζη για παιδιά.
Τρόπος λήψης: Την πρώτη εβδομάδα, μία μεζούρα σκόνης την ημέρα. Διαλύετε την σκόνη το βράδυ, πριν τον ύπνο σε ένα ποτήρι χλιαρό υγρό.
Από την δεύτερη εβδομάδα μπορείτε να αυξήσετε την δοσολογία σε 2 μεζούρες την ημέρα. 

  • Κωδικός Προϊόντος: 58326podomedi
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 36,90€

Ετικέτες: προβιοτικά, πρεβιοτικά, προβιοτικά, αντιβίωση, παιδιά, παιδί, διάρροια, γαστρεντερίτιδα, χωρίς λακτόζη, υποαλλεργικό, χωρίς γλουτένη, βίγκαν, βιγκαν, vegan, Vegan