Ψευδάργυρο με Χαλκό, 120 κάψουλες, βίγκαν

Ψευδάργυρο με Χαλκό, 120 κάψουλες, βίγκαν

WOSCHA L-OptiZink: μοναδική φόρμουλα ψευδαργύρου και χαλκού.
Για όμορφη επιδερμίδα και υπέροχα μαλλιά. Κατά της τριχόπτωσης και του πρόωρου γκριζαρίσματος.
Όλοι θέλουμε όμορφο, απαλό δέρμα και δυνατά, λαμπερά μαλλιά. Προϋπόθεση για αυτό είναι η επαρκής τροφοδοσία του οργανισμού δύο βασικών ιχνοστοιχείων: του ψευδάργυρου και του χαλκού. Συμβάλλουν καθοριστικά στην υγιή δομή του δέρματος και των μαλλιών μας.
WOSCHA L-OptiZink με χαλκό
 
συμβάλλει στη διατήρηση μίας όμορφης επιδερμίδας,
προστατεύει το δέρμα και τα μαλλιά από βλάβες που προκαλούνται από το υπεριώδες φως,
υποστηρίζει την ισχυρή ανάπτυξη των μαλλιών,
εξουδετερώνει την τριχόπτωση.
μπορεί να καθυστερήσει το γκριζάρισμα των μαλλιών
Ο ψευδάργυρος και ο χαλκός είναι επίσης σημαντικοί για την οικοδόμηση του ανοσοποιητικού μας συστήματος και συμμετέχουν στον μεταβολισμό της ενέργειας. Ο ψευδάργυρος υποστηρίζει την αναγέννηση του δέρματος και βοηθά στη διαίρεση των κυττάρων και στο σχηματισμό του DNA. Ο χαλκός παίζει σημαντικό ρόλο στη παραγωγή αίματος και στην ομαλή λειτουργία του νευρικού μας συστήματος.
 
Ποσότητα Συστατικών Ημερήσια Απαίτηση *
Χαλκός (κιτρικό) 300 μg
30,00%
Ψευδάργυρος (ως L-Opti-Zinc) 30 mg
300,00%
* = Αναλογία της συνιστώμενης ημερήσιας απαίτησης (dge)
- = δεν καθορίζεται ημερήσια απαίτηση
 
Αλλα συστατικά:
Υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (vec. Κάψουλα), κυτταρίνη
 
Συνιστώμενη πρόσληψη 1 EMBO-CAPS® καθημερινά, με φαγητό.
Vegan ναι
Χωρίς γλουτένη, μαγιά, συντηρητικά, τεχνητές γεύσεις, λούπινο, καλαμπόκι, αλάτι, ξηρούς καρπούς, διοξείδιο του θείου, σέλινο, μουστάρδα, σουσάμι, σόγια, άμυλο, θειικό άλας, σιτάρι, ζάχαρη
 
L-OptiZink: υψηλότερη βιοδιαθεσιμότητα - υψηλότερη αποτελεσματικότητα
 
Ο μοναδικός, κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τύπος ψευδαργύρου αποτελείται από ένα μείγμα ψευδαργύρου 1: 1 και το αμινοξύ μεθειονίνη. Η μεθειονίνη απορροφάται ιδιαίτερα εύκολα από το σώμα μας. Αυτό ωφελεί επίσης τον προσκολλημένο ψευδάργυρο.
 
Μελέτες δείχνουν ότι το L-OptiZink έχει πολύ μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα και είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από όλα τα άλλα συμπληρώματα διατροφής με ψευδάργυρο. Είναι επίσης ενδιαφέρον, ότι το σκεύασμα αυτό μας ωφελεί το ίδιο, όποια διατροφή και αν ακολουθούμε.  
Η συγκεκριμένη μορφή ψευδαργύρου-μεθειονίνης είναι υπερδιπλάσια αποτελεσματική έναντι των ριζών υπεροξειδίου όπως του γλυκονικού ψευδαργύρου και σχεδόν 20 φορές καλύτερη από το οξείδιο του ψευδαργύρου. Στην περίπτωση των ριζών υδροξυλίου, η διαφορά είναι ακόμη πιο έντονη. Το L-OptiZink λειτουργεί κατά 30% καλύτερα έναντι διαφόρων επιθετικών ενώσεων οξυγόνου και ανιόντων υπεροξειδίων. Αποτρέπει την καταστροφή του DNA από τις ελεύθερες ρίζες περίπου 40% καλύτερα.
Ο ψευδάργυρος-μεθειονίνη ενεργοποιεί το σχηματισμό μονοπυρηνικών φαγοκυττάρων (μονοβλάστες, προμονοκύτταρα, μονοκύτταρα και μακροφάγα). Είναι σημαντικά για το ανοσοποιητικό μας σύστημα και την αντίσταση των κυττάρων μας.
Το WOSCHA L-OptiZink χαρακτηρίζεται από περαιτέρω ειδικά χαρακτηριστικά:
 
Περιέχει επίσης χαλκό με ιδιαίτερα υψηλή βιοδιαθεσιμότητα (διγλυκινικό χαλκό).
Τα δύο δραστικά συστατικά ψευδάργυρος και χαλκός περιέχονται σε βέλτιστη αναλογία 10: 1.
Δεν χρησιμοποιούνται πρόσθετα.
Το παρασκεύασμα είναι vegan (κέλυφος κάψουλας κατασκευασμένο από κυτταρίνη).
Ψευδάργυρος και χαλκός: ιδανικοί συνεργάτες για καθαρό δέρμα και όμορφα μαλλιά
Χωρίς ψευδάργυρο και χαλκό θα φαινόμασταν περισσότερο γερασμένοι. Η ανεπάρκεια ψευδαργύρου και η έλλειψη χαλκού μπορούν να προκαλέσουν χλωμό δέρμα, θαμπά, λεπτά και εύθραυστα μαλλιά, αυξημένη απώλεια μαλλιών και ατελές δέρμα.
 
Και τα δύο ιχνοστοιχεία εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και συμβάλλουν στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας. Με αυτόν τον τρόπο υποστηρίζουν την ανάπτυξη όμορφου δέρματος.
 
Ο χαλκός εξασφαλίζει μια ισχυρή δομή και χρωματισμό  του δέρματος και των μαλλιών. Η μελάγχρωση μας προστατεύει επίσης από το επιβλαβές υπεριώδες φως. Δεδομένου ότι ο χαλκός εμπλέκεται στην ανάπτυξη του συνδετικού ιστού, υποστηρίζει μια φυσιολογική επιδερμίδα.
 
Σημείωση: Και τα δύο ιχνοστοιχεία ανταγωνίζονται μεταξύ τους κατά τη μεταφορά και την πρόσληψη από τα κύτταρα. Ο υπερβολικός ψευδάργυρος μπορεί να περιορίσει την απορρόφηση του χαλκού - και το αντίστροφο. Επομένως, είναι σημαντικό να τα πάρουμε και τα δύο μαζί.
 
Στην περίπτωση έντονης ανεπάρκειας ψευδαργύρου, ωστόσο, το κύριο μέλημα είναι να εφοδιάσουμε το σώμα με περισσότερο ψευδάργυρο. Σε αυτήν την περίπτωση προτείνουμε ένα καθαρό παρασκεύασμα ψευδαργύρου χωρίς χαλκό όπως ο κιτρικός ψευδάργυρος WOSCHA ή ο ψευδάργυρος WOSCHA με βιταμίνη C.

  • Κωδικός Προϊόντος: 56908
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 28,90€

Ετικέτες: που βρισκουμε ψευδαργυρο, ποιεσ τροφέσ έχουν ψευδάργυρο, που βρισκω ψευδαργυρο, ποσο ψευδαργυρο την ημερα ψευδάργυροσ τροφέσ, ψευδάργυροσψευδάργυροσ οφέλη, ψευδάργυροσ βιταμίνη, ψευδάργυροσ παρενέργειεσ, χαλκόσ στα φυτά, χαλκόσ τιμή, χαλκόσ και υγεία, χαλκόσ για ράντισμα, χαλκόσ ιδιότητεσ, χαλκόσ ούρων 24ώρου, χαλκόσ διατροφή, που βρισκουμε χαλκο, βίγκαν, vegan