Ψευδάργυρος (ενεργός) με βιταμίνη C, 90 κάψουλες, vegan

Ψευδάργυρος (ενεργός) με βιταμίνη C, 90 κάψουλες, vegan

Ο ψευδάργυρος + βιταμίνη C υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα με δύο τρόπους.
Το σώμα μας μπορεί να αμυνθεί μόνο από παθογόνους παράγοντες με άθικτο ανοσοποιητικό σύστημα. Το Zink + βιταμίνη C περιέχει δύο από τις πιο σημαντικές ζωτικές ουσίες που παίζουν ρόλο σε αυτό.
-        συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος (Vit. C, ψευδάργυρος)
-        υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα (Βιταμίνη C, ψευδάργυρος)
-        προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες (Βιταμίνη C, ψευδάργυρος)
-        υποστηρίζει τον φυσιολογικό ενεργειακό μεταβολισμό (Βιταμίνη C)
-        προάγει το φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπαρών οξέων, των υδατανθράκων, της όξινης βάσης και του μεταβολισμού της βιταμίνης Α (ψευδάργυρος)
-        συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης (Βιταμίνη C)
-        Το Zink + βιταμίνη C δεν περιέχει πρόσθετα, είναι vegan και πολύ καλά ανεκτό.
 
Ο ψευδάργυρος έχει επίσης πολλές άλλες λειτουργίες στο σώμα μας. Συμμετέχει σε πολυάριθμες σημαντικές μεταβολικές διεργασίες, υποστηρίζει τη διαίρεση και την ανάπτυξη των κυττάρων μας και υποστηρίζει την ανάπτυξη όμορφου δέρματος, λαμπερών μαλλιών και δυνατών νυχιών. Επιπλέον, ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα καθώς και στη γονιμότητα και την αναπαραγωγή σε άνδρες και γυναίκες.
Ποσότητα συστατικού% NRV *
Ψευδάργυρος (πικολινικός) 50 mg 500%
Βιταμίνη C (ασκορβικό ασβέστιο) 74 mg 93%
* = Ποσότητα αναφοράς σύμφωνα με τον κανονισμό ΕΕ 1169/2011
Συνιστώμενη πρόσληψη: 1 Vcaps®Pus ημερησίως, εάν είναι δυνατόν ανεξάρτητα, πριν από το γεύμα.
Συμβουλές:
Χωρίς: φυστίκι, γλουτένη, μαγιά, συντηρητικά, τεχνητές γεύσεις, τεχνητά αρώματα, τεχνητά χρώματα, λούπινο, καλαμπόκι, αλάτι, ξηροί καρποί, διοξείδιο του θείου, σέλινο, μουστάρδα, σουσάμι, σόγια, άμυλο, θειικό, σιτάρι, ζάχαρη,
Συστατικά: ψευδάργυρος, βιταμίνη C, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (φυτική κάψουλα)
 
Ενεργοποιημένος πικολινικός ψευδάργυρος και βιταμίνη C ως ασκορβικό ασβέστιο
Ο πικολινικός ψευδάργυρος είναι μια οργανική ένωση ψευδαργύρου που είναι ήδη βιολογικά δραστική (ενεργοποιείται). Επομένως έχει πολύ καλύτερη βιοδιαθεσιμότητα από τις ανόργανες ενώσεις ψευδαργύρου όπως θειικός ψευδάργυρος, ανθρακικός ψευδάργυρος ή οξείδιο ψευδαργύρου. Το σώμα μας μπορεί να χρησιμοποιήσει άμεσα πικολινικό ψευδάργυρο για το σχηματισμό κυττάρων του ανοσοποιητικού.
Η βιταμίνη C είναι ένας ιδανικός συνεργάτης στην καταπολέμηση των παθογόνων. Υποστηρίζει την απορρόφηση του ψευδαργύρου και συμμετέχει επίσης στη δημιουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος.
 
Γιατί ο ψευδάργυρος και η βιταμίνη C είναι τόσο σημαντικά για το ανοσοποιητικό μας σύστημα;
Ο ψευδάργυρος και η βιταμίνη C συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Δεδομένου ότι το σώμα μας δεν μπορεί να παράγει αυτές τις ουσιώδεις ουσίες, εξαρτάται από μια εξωτερική παροχή. Αυτό πρέπει να γίνεται καθημερινά αν είναι δυνατόν, επειδή το σώμα μας αποθηκεύει μόνο ψευδάργυρο σε μικρές ποσότητες και η υδατοδιαλυτή βιταμίνη C είτε εξαντλείται αμέσως είτε αποβάλλεται μέσω των νεφρών.
Και τα δύο θρεπτικά συστατικά εμπλέκονται στο σχηματισμό λευκών αιμοσφαιρίων (λευκοκύτταρα) και αντισωμάτων που καταπολεμούν ανεπιθύμητους εισβολείς. Μπορούν επίσης να εξουδετερώσουν τις ελεύθερες ρίζες και έτσι να προστατεύσουν τα κύτταρά μας από το οξειδωτικό στρες.
Ο ψευδάργυρος έχει γονιδιακά ρυθμιστική δράση στα λεμφοκύτταρα, τα οποία σημαδεύουν ύποπτα ξένα σώματα για άλλα ανοσοκύτταρα.
Η βιταμίνη C αυξάνει την κινητικότητα των λευκών αιμοσφαιρίων.
Πόσο γρήγορα μπορεί να λειτουργήσει ο ψευδάργυρος;
Προϋπόθεση για ταχεία απορρόφηση είναι η υψηλή βιοδιαθεσιμότητα του παρασκευάσματος ψευδαργύρου που λαμβάνεται. Οι οργανικές ενώσεις, ιδίως ο πικολινικός ψευδάργυρος, είναι πολύ πιο αποτελεσματικές από τις ανόργανες ενώσεις.

  • Κωδικός Προϊόντος: Bestell-Nr. 56913
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 28,50€

Ετικέτες: Ψευδάργυρος (ενεργός) με βιταμίνη C, 90 κάψουλες, vegan, ψευδάργυροσ, ψευδάργυρο τροφεσ, ψευδάργυροσ βιταμίνη, ψευδάργυροσ οφέλη, ψευδάργυροσ δοσολογία, ψευδάργυρο και γονιμοτητα, ψευδάργυρο και σελήνιο, ιχνοστοιχειο ψευδαργυροσ, ψευδάργυρο βιταμινεσ, βιταμίνη c ιδιότητεσ, βιταμίνη c τροφέσ, βιταμίνη c και ψευδάργυροσ, βιταμίνη c απορρόφηση, βιταμίνη c αναβράζον, βιταμινη c ασερολα, βιταμινη c ανοσοποιητικο, ακμή, δέρμα, επιδερμίδα, Ψευδάργυρος (ενεργός) με βιταμίνη C, 90 κάψουλες, vegan, ψευδάργυροσ, ψευδάργυρο τροφεσ, ψευδάργυροσ βιταμίνη, ψευδάργυροσ οφέλη, ψευδάργυροσ δοσολογία, ψευδάργυρο και γονιμοτητα, ψευδάργυρο και σελήνιο, ιχνοστοιχειο ψευδαργυροσ, ψευδάργυρο βιταμινεσ, βιταμίνη c ιδιότητεσ, βιταμίνη c τροφέσ, βιταμίνη c και ψευδάργυροσ, βιταμίνη c απορρόφηση, βιταμίνη c αναβράζον, βιταμινη c ασερολα, βιταμινη c ανοσοποιητικο, ακμή, δέρμα, επιδερμίδα,