Σίδηρο Vitamineule® 90 κάψουλες

Σίδηρο Vitamineule®  90 κάψουλες

Vegan

90 κάψουλες σιδήρου με 56mg σιδήρου από διγλυκινικό σίδηρο
  Μικρές κάψουλες, εύκολο στην κατάποση
  Χωρίς τεχνητά πρόσθετα
 Κατασκευάζεται στη Γερμανία
  Κατάλληλο για vegan και παιδιά
 
Τι είναι ο σίδηρος
Ο σίδηρος είναι απαραίτητος για το σώμα: χωρίς σίδηρο, δεν θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το οξυγόνο στον αέρα, επειδή η αιμοσφαιρίνη θα έλειπε. Η κόκκινη χρωστική ουσία του αίματος μεταφέρει οξυγόνο μέσω του κυκλοφορικού συστήματος σε όλα τα κύτταρα του σώματος. Εκεί χρησιμοποιείται για την παραγωγή ενέργειας. Εάν το σώμα μας δεν έχει αρκετό σίδηρο, εξαντλείται η ενέργεια: αισθανόμαστε εξαντλημένοι ή είμαστε πιο συχνά άρρωστοι. Για να αποφευχθεί μια ανεπάρκεια, ένα συμπλήρωμα διατροφής με τη μορφή κάψουλων σιδήρου μπορεί να είναι χρήσιμο. Πάνω απ 'όλα, πρέπει να δοθεί προσοχή στη μορφή του δραστικού συστατικού. Οι κάψουλες σιδήρου μας, περιέχουν 100% καθαρό σίδηρο διγλυκινικό από ορυκτό βράχο, ο οποίος αποτρέπει βιολογικά και αποτελεσματικά την ανεπάρκεια σιδήρου.
 
Τι λειτουργίες εκτελεί ο σίδηρος;
Ο σίδηρος
... συμβάλλει στον φυσιολογικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων και αιμοσφαιρίνης
... συμβάλλει στην κανονική μεταφορά οξυγόνου στο σώμα
... συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας
... βοηθά στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης
... συμβάλλει στη φυσιολογική γνωστική λειτουργία
... συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
... παίζει ρόλο στην κυτταρική διαίρεση
 
Πώς φαίνεται την έλλειψη σιδήρου;
Η έλλειψη σιδήρου διαγιγνώσκεται καλύτερα με εξέταση αίματος. Η ανεπάρκεια είναι επίσης αισθητή μέσω των ακόλουθων συμπτωμάτων: κόπωση, ωχρό δέρμα, εξάντληση, προβλήματα συγκέντρωσης, ξηροδερμία & ξηροστομία, πονοκέφαλος και ζάλη. Εάν υποψιάζεστε ανεπάρκεια σιδήρου, σας συνιστούμε να κάνετε εξέταση αίματος στον οικογενειακό σας γιατρό σε τακτά χρονικά διαστήματα. Το σωστό συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της έλλειψης σιδήρου. Τα καψάκια σιδήρου Vitamineule® είναι εύκολα στη λήψη και λειτουργούν αμέσως.
 
Πόσος χρόνος χρειάζεται για την ανανέωση των επιπέδων σιδήρου;
Ανάλογα με τα διαθέσιμα αποθέματα και την ποιότητα του σκευάσματος σιδήρου, χρειάζονται αρκετές εβδομάδες έως μήνες, έως ότου το επίπεδο του σιδήρου είναι ξανά σε υψηλό επίπεδο και το σώμα έχει αναπληρώσει τα αποθέματα.
Τι άλλο υπάρχει στο προϊόν μας;
Κατά τη λήψη συμπληρωμάτων σιδήρου από το φαρμακείο, πολλοί άνθρωποι δεν εξετάζουν τα πρόσθετα που βρίσκονται σε πολλά δισκία σιδήρου. Οι κάψουλες σιδήρου Vitamineule®, από την άλλη πλευρά, είναι vegan και περιέχουν μόνο διγλυκινικό σίδηρο υψηλής ποιότητας που περιβάλλεται από φυτικό κέλυφος κυτταρίνης. Εκτός από μια συνταγή χωρίς ζάχαρη και συστατικά χωρίς αλλεργιογόνα, οι κάψουλες σιδήρου δεν περιέχουν πρόσθετα.
 
Συστατικό......................................................ανά κάψουλα                    
Σίδηρο σε μορφή διγλυκινικό σίδηρο.............400mg
Από αυτά σίδηρος...........................................56mg
Συνιστώμενη δοσολογία
1 κάψουλα την ημέρα μαζί με νερό ή χυμό.
Η συνιστώμενη δοσολογία δεν πρέπει να ξεπεραστεί. 

  • Κωδικός Προϊόντος: ironeule
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 23,90€

Ετικέτες: Αίμα, σίδηρο, νύστα, κόπωση, αιμογλοβίνη, φερριτίνη, αίμα, σίδηρος, βίγκαν, χορτοφάγικό, χορτοφάγος, vegan, παιδιά, φυτικό,