Σετ 1: Απορρυπαντικό σκόνη, 1,2 κιλά + Απορρυπαντικό υγρό 120 ml + Αποσκληρυντικό νερού 500γρ -Sonett

 Σετ 1: Απορρυπαντικό σκόνη, 1,2 κιλά + Απορρυπαντικό υγρό 120 ml + Αποσκληρυντικό νερού 500γρ -Sonett Οικολογικά προϊόντα / Υπόλοιπα

Sonett απορρυπαντικό πλυντηρίου σκόνη
Περιέχει βιολογικό σαπούνι από φυτικά έλαια. Χωρίς ένζυμα, χωρίς γενετική επεξεργασία. Όλα τα έλαια προέρχονται από 100% ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια
100% βιοαποικοδομήσιμο
Σε συνδυασμό με το αποσκληρυντικό νερού  σε λευκά ρούχα με το λευκαντικό της Sonett θα έχετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα με ρούχα πεντακάθαρα και χωρίς να επιβαρύνετε το περιβάλλον!
Το απορρυπαντικό αυτό ενδεικνύεται για χρωματιστά και λευκά ρούχα από βαμβάκι, λινό, ίνες κάνναβης και μικτά ρούχα. Δρα σε θερμοκρασίες 40 – 95 C˚
Δοσολογία: Δεν ενδείκνυται για ευαίσθητα, μάλλινα και μεταξωτά. Σε αυτά τα ρούχα προτιμήστε την χρήση του απορρυπαντικού ελιάς της  Sonett, γα μάλλινα και μεταξωτά.  
Προσθέστε το απορρυπαντικό μαζί με το αποσκληρυντικό νερού στην ανάλογη θήκη για το απορρυπαντικό στο πλυντήριο σας.
 Από την ταμπέλα θα λάβετε ακριβείς πληροφορίες για την δοσολογία.
 
Περιεκτικότητα:
Σαπούνι από φυτικά έλαια (πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας) >30%
Πήλινα ορυκτά και πυριτικά άλατα 15 – 30%
Σόδα 5 – 15%
Ζεόλιθο 5 – 15%
Θειική λιπαρή αλκοόλη καρύδας 1 – 5%
Βαλσαμικά πρόσθετα από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια <1%
Υγρασία 10 – 15%
Επιπλέον σύμφωνα με EC 684/2004
Sodium Soap*, Sodium Carbonate, Bentonite, Zeolite, Sodium C12–14 Fatty Alcohol Sulfate (Sodium Lauryl Sulfate), Sodium Silicate, Sodium Metasilicate, Sodium Disilicate 
*certified organically grown
 
Προέλευση και ιδιότητες των συστατικών
Το κύριο δραστικό συστατικό του απορρυπαντικού Sonett είναι το σαπούνι, το οποίο παρασκευάζεται από διάφορα φυτικά έλαια - φοινικέλαιο, κραμβέλαιο και έλαιο καρύδας - με βρασμό με αλυσίβα.
Τα έλαια είναι 100% βιολογικής καλλιέργειας. Το σαπούνι ως δραστική ουσία πλυσίματος συνδυάζει μοναδικά όλες τις ιδιότητες απομάκρυνσης των ακαθαρσιών που απαιτούνται για τη διαδικασία πλύσης. Η σόδα παρασκευάζεται από την αντίδραση ασβεστίου με επιτραπέζιο αλάτι. Το Metasilicate δημιουργείται με την τήξη με χαλαζιακή άμμο και σόδα. Η σόδα και το μεταπυριτικό άλας ενισχύουν το υγρό πλύσης μέσω της αλκαλικότητάς τους και προάγουν ιδιαίτερα την αποσύνδεση των λιπαρών ουσιών. Ο ζεόλιθος Α και το στρώμα πυριτικού άλατος, πέραν της ικανότητάς τους να δεσμεύουν τα άλατα  στο νερό, δεσμεύουν επίσης  τις οργανικές ουσίες και τις χρωστικές ουσίες που διαλύονται στο νερό πλύσης και εμποδίζουν την καθίζηση τους στο πλυντήριο. Το θειικό άλας λιπαρών αλκοολών, που λαμβάνεται από το λίπος καρύδας, στηρίζει το σαπούνι στη δύναμη που διαλύει το λίπος.
Τεχνικές πληροφορίες
Χύδην πυκνότητα (20 °C) ca. 0,65–0,75 g / cm³
Τιμή ph (20 °C, 5 g / l HO) ca. 10–11
Φυλάσσεται μακριά από παιδιά! 
Διατηρείται στους  10 – 25 ˚
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Υγρό απορρυπαντικό ρούχων με ελαιόλαδο για μάλλινα και μεταξωτά
 
Για όλα τα λεπτά υφάσματα από φυσικές ίνες και μείγματα υφασμάτων
Διατηρεί την ελαστικότητα και την απαλότητα των υφασμάτων
Απαλό  άρωμα αιθέριου ελαίου λεβάντας από πιστοποιημένη βιολογική καλλιέργεια
100% βιοαποικοδομήσιμο
Το βιολογικό ελαιόλαδο που προστίθεται σε αυτό το σαπούνι, είναι ιδανικό για τον καθαρισμό ευαίσθητων υφασμάτων όπως μαλλί και μετάξι. Με την βοήθεια μίας επιφανειοδραστικής ουσίας βγαλμένη από τη ζάχαρη, δημιουργήθηκε ένα ήπιο απορρυπαντικό! Το ελαιόλαδο, το κραμβέλαιο και το ηλιέλαιο καθώς και το βασικό λάδι λεβάντας προέρχονται από 100% πιστοποιημένη βιολογική καλλιέργεια.
Ιδανικό για ευαίσθητα υφάσματα, μάλλινα, μεταξωτά μέχρι και 40˚C. Για πλυντήριο ρούχων και πλύσιμο στο χέρι.
 
Τοποθετήστε το υγρό απορρυπαντικό στην ανάλογη θήκη του πλυντηρίου σας. Μην το τοποθετείτε άμεσα επάνω σε στεγνό ρούχο.
Δοσολογία στο πλυντήριο 4,5 kg ρούχων.
 
Σκληρότητα νερού: μαλακό + μέσο: 60 ml
Σκληρότητα νερού: σκληρό: 90 ml
Απόδοση
1 λίτρο απορρυπαντικού ελιάς για μάλλινα  και μεταξωτά επαρκεί για 17 πλύσεις σε μαλακή ή μέτρια σκληρότητα νερού, με φορτίο περίπου 2,5 kg.
Πλύσιμο στο χέρι
Προσθέστε 15-30 ml ανά περίπου 5 λίτρα νερού στο νερό και στη συνέχεια τοποθετήστε τα ρούχα μέσα στο νερό.  Απλά μετακινήστε τα απαλά. Ρυθμίστε το νερό ξεβγάλματος στη θερμοκρασία του νερού πλυσίματος για να αποφύγετε την απότομη αλλαγή θερμοκρασίας η οποία μπορεί να βλάψει το ευαίσθητο ρούχο.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aποσκληρυντικό νερού (Μαλακτικό)

Διαλύει τα άλατα που περιέχονται στο νερό, ώστε το απορρυπαντικό πλυντηρίου να αναπτύξει την πλήρη δράση του.

Μαλακώνει τα ρούχα

Εξασφαλίζει τη βέλτιστη χρήσης της ποσότητας απορρυπαντικού που χρησιμοποιείται

Χωρίς φωσφορικά άλατα και χημεία πετρελαίου

100% βιοαποικοδομήσιμο

Χαρακτηριστικό του προϊόντος.

Η ξεχωριστή δοσολογία του αποσκληρυντικού, σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεστε σύμφωνα με την σκληρότητα του νερού στην περιοχή όπου βρίσκεστε. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε οικονομία του προϊόντος και ταυτόχρονα εγγυάται τη βέλτιστη ποιότητα του απορρυπαντικού που χρησιμοποιείτε.

Όπως και στα απορρυπαντικά έτσι και στο αποσκληρυντικό (μαλακτικό) περιορίζουμε τα πρόσθετα στα απολύτως απαραίτητα. Δεν προστείθενται πληρωτικά, φωσφορικά και άλλες μαλακτικές ουσίες από πετρέλαιο, όπως Phosphonate, NTA (Nitrilotriacetat) και EDTA (αιθυλενοδιαμινοτετραοξικό οξύ).

 

Τρόπος χρήσης:

Βλέπε ταμπέλα

 

Συστατικά:

Ζεόλιθος> 30%

Σόδα 15-30%

Κιτρικό 5-15%

Κατάλογος συστατικών σύμφωνα με την ΕΚ 648/2004

Ζεόλιθος, ανθρακικό νάτριο, κιτρικό νάτριο

 

Προσοχή!

Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Εάν χρειάζεστε ιατρική συμβουλή, έχετε μαζί σας  δοχείο ή ετικέτα προϊόντος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Φορέστε  προστασία των ματιών. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για λίγα λεπτά. Ενδεχομένως αφαιρέστε τους υπάρχοντες φακούς επαφής αν είναι δυνατόν. Συνεχίστε να ξεπλύνετε. Το δοχείο να απορρίπτεται σε ανάλογους κάδους ανακύκλωσης σύμφωνα με τους τοπικούς / εθνικούς κανονισμούς.

 

Προέλευση και ιδιότητες των συστατικών

 

Ο ζεόλιθος Α (πυριτικό νάτριο-αργίλιο), το κύριο συστατικό του μαλακτικού, παρασκευάζεται από το εύκολα προσβάσιμο ύδωρ γυαλιού και αργιλικού νατρίου. Αυτό το πυριτικό ελκύει τα ιόντα ασβεστίου και μαγνησίου που σχηματίζουν σκληρότητα νερού και έτσι παρασκευάζει μαλακό νερό για πλύσιμο με απορρυπαντικό σαπουνιού. Η σόδα, φτιαγμένη από ασβέστιο και επιτραπέζιο αλάτι, σχηματίζει μια χημική σύνδεση με τα άλατα στο νερό και έτσι αφαιρεί μερικούς από τους παράγοντες σχηματισμού σκληρότητας νερού από το νερό πλύσης. Το άλας κιτρικού οξέος, το οποίο λαμβάνεται με τη ζύμωση ζαχαρωδών υποπροϊόντων όπως η μελάσα, συνδέεται με τα άλατα στο νερό και τα αποβάλλει με τα απόνερα, ειδικά σε χαμηλές θερμοκρασίες.


Προδιαγραφές

Πυκνότητα: (20 ° C) περίπου 0,6-0,7 g / cm³

ρΗ: (20 ° C, 5 g / l Η2Ο) περίπου 10-11

 

Αποθηκεύστε μεταξύ 10 και 25 ° C αν είναι δυνατόν.


  • Κωδικός Προϊόντος: SonettSET1
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 42,20€

Ετικέτες: Vegan, οικολογικά, απορρυπαντικά, καθαριστικά, υγρό, σκόνη, Waschmittel, Wäsche, Vegan, Ökologisch, Pulver, flüssig, Wasserenthärter, Detergend, Softener, Clothes, powder, απορρυπαντικό, μαλακτικό, αποσκληρυντικό νερού, νερό, ρούχα, βίγκαν, οικολογικό, οικολογία,