Σετ απορρυπαντικών 1 - Vegan - απορρυπαντικό για χρωματιστά, μαλακτικό, υγρό απρορυπαντικό

Σετ απορρυπαντικών 1 - Vegan - απορρυπαντικό για χρωματιστά, μαλακτικό, υγρό απρορυπαντικό

Απορρυπαντικό ρούχων για χρωματιστά με απαλό άρωμα άνθο φιλύρας – 2 kg
Συμπύκνωμα ECO για 64 πλύσεις. Για εσάς και τους αγαπημένους σας! Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να συνδυάσουμε πολύ καλή απόδοση με την υψηλότερη δυνατή συμβατότητα με το δέρμα και το περιβάλλον. Τα προϊόντα AlmaWin είναι οικολογικά πιστοποιημένα, πολύ βιοαποικοδομήσιμα. Οι προσεκτικά επιλεγμένες φυσικές πρώτες ύλες είναι φυτικής και ορυκτής προέλευσης. Και όπου είναι δυνατόν, οι πρώτες ύλες προέρχονται από τη βιολογική γεωργία. Τα προϊόντα AlmaWin έχουν δοκιμαστεί επιτυχώς δερματολογικά. Αυτό σας εγγυάται καλή ανοχή στο δέρμα. Οι συσκευασίες είναι από  ανακυκλώσιμες ύλες και η χρήση χαρτονιού και χαρτιού πιστοποιημένα  από FSC, από ανακυκλωμένα απορρίμματα χαρτιού. Από το 2018, έχουν χρησιμοποιηθεί επίσης φιάλες από ανακυκλωμένα πλαστικά απορρίμματα 95% (PE) ή 100% (PET).Θα το αναγνωρίζετε από το μικρό πράσινο φύλλο. Το 2017, στην AlmaWin απονεμήθηκε και πάλι η GREEN BRAND σφραγίδα.
Το AlmaWin COLOR είναι κατάλληλο για χρωματιστά και λεπτά υφάσματα κατασκευασμένα από βαμβάκι, ανάμεικτα υφάσματα, λινά και συνθετικές ίνες σε θερμοκρασίες από 30 ° C έως 60 ° C. Χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική του δύναμη πλύσης, η οποία είναι απαλή στις ίνες, από 30 ° C.
Η προ-πλύση συνήθως δεν είναι απαραίτητη. Το AlmaWin COLOR δεν είναι κατάλληλο για μαλλί και μετάξι. Λάβετε υπόψη τις οδηγίες φροντίδας και καθαρισμού για τα ρούχα σας. Είναι ιδιαίτερα φιλικό προς το δέρμα και το περιβάλλον χάρη στο συνδυασμό φυτικού σαπουνιού και δραστικών ουσιών πλύσης από ανανεώσιμες πρώτες ύλες. Το απορρυπαντικό COLOR είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους σκληρότητας νερού. Είναι ιδιαίτερα εύκολα βιοαποικοδομήσιμο. Είναι ιδιαίτερα οικονομικό, όπως φαίνεται από τον υψηλό αριθμό πλυσίματος: 1000g ήδη ισούται με 32 πλύσεις, 2 κιλά ισούται με 64 πλύσεις.
Σημαντικό για τους πάσχοντες από αλλεργίες: Ξεπλένετε πάντα καλά, πιθανόν να κάνετε ένα δεύτερο ξέβγαλμα.
Μαλακτικό Sensitive - χωρίς άρωμα! 1 l
Σχεδιασμένο με συνέπεια «χωρίς άρωμα», το Klar EcoSensitive είναι ένα εμπορικό σήμα για ευαίσθητες μύτες. Οικογένειες με μικρά και μεγάλα παιδιά, άτομα που έχουν επίγνωση της υγείας και, πάνω απ 'όλα, οι πάσχοντες από αλλεργίες σε αρώματα επωφελούνται από αυτό. Αυτό επιβεβαιώνεται επίσης από τη Γερμανική Ένωση Αλλεργίας και Άσθματος (daab), που έχει δοκιμάσει και προτείνει προϊόντα Klar. Η καλή ανοχή στο δέρμα των προϊόντων Klar EcoSensitive αποδεικνύεται από την επιτυχή δερματολογική δοκιμή. Τα προϊόντα Klar EcoSensitive είναι οικολογικά πιστοποιημένα και βιοαποικοδομήσιμα. Οι ανακυκλώσιμες συσκευασίες και η χρήση πόρων από χαρτόνι και χαρτί με πιστοποίηση FSC είναι σημάδια της βιώσιμης διαχείρισης μας. Το 2015 και το 2016, στην Klar απονεμήθηκε η GREEN BRAND σφραγίδα. Το Klar SOFTWARE κάνει τα ρούχα  απαλά και εξασφαλίζει μια ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα χωρίς αρώματα. Οι ίνες των ρούχων προστατεύονται και είναι μαλακά και αφράτα. Το διαυγές μαλακτικό υφάσματος είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για άτομα με ευαίσθητο δέρμα και πάσχοντες από αλλεργίες χάρη στις ευαίσθητες και απαλλαγμένες από άρωμα ιδιότητές του.
 
Υγρό απορρυπαντικό για ευαίσθητα και μάλλινα – 500ml
Σχεδιασμένο με συνέπεια «χωρίς άρωμα», το Klar EcoSensitive είναι ένα εμπορικό σήμα για ευαίσθητες μύτες. Οικογένειες με μικρά και μεγάλα παιδιά, άτομα που έχουν επίγνωση της υγείας και, πάνω απ 'όλα, οι πάσχοντες από αλλεργίες αρώματος επωφελούνται από αυτό. Αυτό επιβεβαιώνεται επίσης από τη Γερμανική Ένωση Αλλεργίας και Άσθματος (daab) που έχει δοκιμάσει και προτείνει προϊόντα Klar. Η επιτυχημένη δερματολογική δοκιμή επιβεβαιώνει την καλή ανοχή στο δέρμα των προϊόντων Klar EcoSensitive. Τα προϊόντα Klar EcoSensitive είναι οικολογικά πιστοποιημένα και  πολύ βιοαποικοδομήσιμα. Οι ανακυκλώσιμες συσκευασίες και η χρήση πόρων από χαρτόνι και χαρτί με πιστοποίηση FSC είναι σημάδια της βιώσιμης διαχείρισης μας. Το 2015 και το 2016, στην  Klar απονεμήθηκε η GREEN BRAND σφραγίδα.
Το υγρό απορρυπαντικό για ευαίσθητα και μάλλινα είναι τόσο ήπιο όσο ένα σαμπουάν και είναι ιδανικό για πλύσιμο ευ+6αίσθητων υφασμάτων. Ιδανικό για πλύσιμο στο χέρι και στο πλυντήριο. Φροντίστε να ακολουθήσετε τις οδηγίες φροντίδας του κατασκευαστή υφασμάτων σας.

  • Κωδικός Προϊόντος: vekoopset1
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 43,00€

Ετικέτες: Σετ απορρυπαντικών 1 - Vegan - απορρυπαντικό για χρωματιστά, μαλακτικό, υγρό απρορυπαντικό, απορρυπαντικό πλυντηρίου, απορρυπαντικό για μωρά, απορρυπαντικο για χαλιά, vegan απορρυπαντικα, αλλεργία από απορρυπαντικό, αλλεργια σε απορρυπαντικο, αλλεργια στην σκονη, αλλεργια στο απορρυπαντικο, αλλεργια στα απορρυπαντικα, μαλακτικό βίγκαν, vegan μαλακτικό για παιδιά, μαλακτικό ρούχων για μωρά,