Βερνίκι διάφανο base coat Kia-Charlotta VEGAN

Βερνίκι διάφανο base coat Kia-Charlotta VEGAN

 
Διαφανές base coat
Για ένα τέλειο μανικιούρ, ένα καλό base coat, που προστατεύει τα νύχια σας και βοηθά στην ανάδειξη του χρώματος, είναι απαραίτητο. Αυτό ακριβώς κάνει το vegan base coat μας. Απλώστε μία στρώση από το base coat πριν εφαρμόσετε το βερνίκι νυχιών στα νύχια σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τον αποχρωματισμό των νυχιών σας, ενώ λειτουργεί επίσης ως στρώμα για να εξομαλύνετε την επιφάνεια των νυχιών σας για ένα τέλειο μανικιούρ.
Για να απολαύσετε το βερνίκι νυχιών σας για όσο το δυνατόν περισσότερο, σας συνιστούμε να εφαρμόσετε πρώτα το vegan base coat, στη συνέχεια να προσθέσετε 2-3 στρώσεις κανονικού βερνικιού νυχιών και τέλος να χρησιμοποιήσετε το vegan top coat μας. Θα συνιστούσαμε επίσης να ξεβάφετε τα νύχια σας 1-2 φορές την εβδομάδα για να τα προσέχετε.
Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε την τέλεια αρμονία μεταξύ ποιότητας και φυσικού με οποιοδήποτε από τα προϊόντα μας. Όλα τα προϊόντα μας είναι vegan και χωρίς σκληρότητα, έχουν εγγραφεί με υπερηφάνεια από την «Εταιρεία Vegan» και ›την PETA‹. Τα προϊόντα μας είναι επίσης απαλλαγμένα από τοξίνες 14, πράγμα που σημαίνει ότι δεν συμπεριλαμβάνουμε τα ακόλουθα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα πιο τοξικά συστατικά στο βερνίκι νυχιών μας: Phtalates (συμπεριλαμβανομένου του διβουτυλοφθαλικού εστέρα (DBP), φθαλικό διαιθυλεξύλιο (DEHP)), τολουόλιο (επίσης μεθυλοβενζόλιο), ξυλόλιο, Καμφορά, φορμαλδεΰδη, ρητίνη φορμαλδεΰδης, αιθυλοτοσυλαμίδιο, τριφαινυλοφωσφορικό, κολοφώνιο, οργανικά αλογονίδια (AOX), παραβένια, σιλικόνη, αρώματα, συστατικά που προέρχονται από ζώα. Όλα τα βερνίκια νυχιών μας είναι εξαιρετικής ποιότητας, δίνοντας ζωντανά χρώματα από την πρώτη διαδρομή και διαρκούν έως και επτά ημέρες.
Περιέχει
ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, ISOPROPYL ALCOHOL, NITROCELLULOSE, PHTHALIC ANHYDRIDE/TRIMELLITIC ANHYDRIDE/GLYCOLS COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ADIPIC ACID/FUMARIC ACID/ PHTHALIC ACID/TRICYCLODECANE DIMETHANOL COPOLYMER

  • Κωδικός Προϊόντος: basecoat
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 16,90€

Ετικέτες: vegan, eco, οικολογικό, βερνίκι, βερνίκια, νύχια, νύχι, σπάνε νύχια, βιταμίνες για νύχια, βερνίκι νυχιών, βίγκαν