Βιταμίνη C Acerola Vita2You υψηλής δοσολογίας 1500mg 180 κάψουλες

Βιταμίνη C Acerola Vita2You υψηλής δοσολογίας 1500mg Βιταμίνες

Όπως είναι ευρέως γνωστό, η βιταμίνη C είναι πολύ απαραίτητη για τον οργανισμό μας. Το ασκορβικό οξύ συμβάλλει στην σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και συνεπώς στην ψυχική υγεία. Ο ενεργειακός μεταβολισμός και ο σχηματισμός κολλαγόνου - ο οποίος είναι απαραίτητος για τις ανατομικές δομές όπως τα αιμοφόρα αγγεία, τα οστά, τα δόντια, το δέρμα, τα ούλα και ο χόνδρος - εξαρτώνται από ένα υγιές επίπεδο βιταμίνης C.

Αν υπάρχει αρκετό ασκορβικό οξύ στο σώμα, θα γίνεται και καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου, που κατά επέκταση συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και μείωση της κόπωσης.
Όλα τα θρεπτικά συστατικά στο σώμα μας είναι αλληλεξαρτώμενα και έτσι δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι χρειάζεται βιταμίνη C για την αναγέννηση της μειωμένης μορφής της βιταμίνης Ε.
 
Η ημερήσια δόση βιταμίνης C που πρέπει να απορροφάται από έναν υγιή ενήλικα είναι 100 mg. Αυτό είναι το ποσό που συνιστά η γερμανική εταιρεία διατροφής.
Ωστόσο η  υδατοδιαλυτή βιταμίνη C αποβάλλεται στο σώμα μέσω των ούρων. Συνεπώς ακόμα και άτομα που τρέφονται με ένα ιδιαίτερα ισορροπημένο διαιτολόγιο  πλούσιο σε φρούτα και φρέσκα λαχανικά μπορεί να έχουν έλλειψη σε βιταμίνη C.
Αν ο οργανισμός βρίσκεται σε ιδιαίτερες περιόδους π.χ. ανάπτυξη, εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση, οι ανάγκες του σε βιταμίνη C αυξάνονται.
Με 1300-1700mg ανά 100g βιταμίνης C, το κεράσι acerola είναι μία από τις τρεις πρώτες πηγές βιταμίνης C στη φύση. Ο συνδυασμός ασκορβικού οξέος και άλλων ουσιών που περιέχονται στους καρπούς οδηγεί σε ακόμη καλύτερη επίδραση στον οργανισμό.
Λειτουργίες Βιταμίνη C:
- συμβάλλει στην κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τη διάρκεια και μετά από εντατική σωματική δραστηριότητα
- συμβάλλει στον κανονικό σχηματισμό κολλαγόνου για την κανονική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, των οστών, των δοντιών, του δέρματος και των ούλων
- συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας
- συμβάλλει στην κανονική λειτουργία του νευρικού συστήματος και του ανοσοποιητικού συστήματος
- συμβάλλει στην  ψυχική υγεία
- βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες
- βοηθά στη μείωση της κόπωσης
- συμβάλλει στην αναγέννηση της μειωμένης μορφής βιταμίνης Ε.
- αυξάνει την απορρόφηση σιδήρου
Συστατικά:
Εκχύλισμα Acerola (25% βιταμίνη C) , υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (κέλυφος κάψουλας), εκχύλισμα ρυζιού
Τρόπος λήψης: 2 φορές την ημέρα μία κάψουλα με άφθονο νερό, μαζί με το φαγητό.
Ιδανικό για βετζετέριαν (vegeterian)και βίγκαν (vegan), χορτοφάγους. 
Μην υπερβαίνετε την δοσολογία, αν δεν συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας.
Προσοχή:
Διατηρείτε το προϊόν μακριά από παιδιά. Τα συμπληρώματα διατροφή δεν αναπληρώνουν μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Μην ξεπερνάτε την προτεινόμενη δοσολογία χωρίς την έγκριση από τον ιατρό σας. 


  • Κωδικός Προϊόντος: SW10345
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 29,95€

Ετικέτες: Βιταμίνη, Βιταμίνη C, Υγεία, Οργανισμός, Κεράσι, Κεράσι acerola, Ασκορβικό οξύ, Ανοσοποιητικό σύστημα, vegetarier, vegetarisch, vegan, Vegan, βίγκαν, βιγκαν, χορτοφαγικό