Βιταμίνη D3 - 90 κάψουλες- 30.000 i.U - vegan

Βιταμίνη D3 - 90 κάψουλες- 30.000 i.U - vegan

90 κάψουλες βιταμίνης D3 υψηλής δόσης με 30.000 I.U. Χοληκαλσιφερόλη από λειχήνες
  Μικρές κάψουλες, εύκολο στην κατάποση
  Χωρίς τεχνητά πρόσθετα
 Χώρα παραγωγής: Γερμανία
  Κατάλληλο για vegans) και παιδιά

Συστατικά: Βιταμίνη D3 (φυτική), ρυζάλευρο, κυτταρίνη (κέλυφος κάψουλας)


Τι κάνει τα καψάκια Vitamineule® Vitamin D3 τόσο ξεχωριστά;
Οι κάψουλες Vitamin Owl® Vitamin D3 παράγονται στη Γερμανία και είναι απαλλαγμένες από τεχνητά πρόσθετα. Πολλοί κατασκευαστές χρησιμοποιούν κατώτερες παραλλαγές βιταμίνης D3 από ζωικό λίπος ή αναποτελεσματικές παραλλαγές βιταμίνης D. Οι κάψουλες βιταμίνης D3 περιέχουν 30.000 i.U. της καθαρής χοληκαλσιφερόλης. Αυτή είναι η υψηλότερης ποιότητας μορφή βιταμίνης D3 που μπορεί να χρησιμοποιήσει καλύτερα το σώμα. Η χοληκαλσιφερόλη μας είναι καθαρά φυτικής προέλευσης και δεν περιέχει χημικά συστατικά. Οι κάψουλες βιταμίνης D3 είναι 100% vegan και κατάλληλες για παιδιά. Όσοι δεν τους αρέσει να καταπιούν κάψουλες μπορούν να τις ανοίξουν και να αναμείξουν τη σκόνη βιταμίνης D3 σε νερό ή χυμό. Κάθε παρτίδα ελέγχεται ξεχωριστά από ένα ανεξάρτητο εργαστήριο για να εξασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων πρώτης κατηγορίας. Η παραγωγή πραγματοποιείται σύμφωνα με το DIN EN ISO / HACCP / FMV. Κάθε δοχείο περιέχει 90 κάψουλες βιταμίνης D3. Σας συνιστούμε να τα πάρετε μαζί με τα καψάκια Vitamineule® Vitamin K2 για να διασφαλίσετε την αποτελεσματική χρήση των καψουλών βιταμίνης D3.
 
Ποια δόση βιταμίνης D3 συνιστάται;
Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) ορίζει ότι δεν πρέπει να συνιστούμε περισσότερες από 1.000 IU βιταμίνης D3 την ημέρα. Για αυτόν τον λόγο γράφουμε στις ετικέτες των καψουλών βιταμίνης D3 ότι μπορεί να ληφθεί το πολύ ένα καψάκιο το μήνα (30.000 IU / 30). Επομένως, μην εκπλαγείτε για τη σύσταση χαμηλής δόσης εάν θέλετε να αγοράσετε ή έχετε ήδη αγοράσει τις κάψουλες βιταμίνης D3. Αυτή είναι μια νομική απαίτηση και δεν αντικατοπτρίζει τη γνώμη μας. Ωστόσο, δεν έχουμε περαιτέρω περιθώρια από την άποψη αυτή.
Τι περιέχεται στις κάψουλες βιταμίνης D3;
Οι κάψουλες Vitamineule® Vitamin D3 περιέχουν μόνο καθαρή χοληκαλσιφερόλη και αλεύρι φυτικού ρυζιού. Το κέλυφος της κάψουλας αποτελείται από φυτική κυτταρίνη. Δεν υπάρχουν πρόσθετα όπως μικροκρυσταλλική κυτταρίνη ή στεατικό μαγνήσιο. Οι κάψουλες βιταμίνης D3 δεν περιέχουν συντηρητικά, χρωστικές ουσίες, αρώματα, γενετική μηχανική, λακτόζη, γλουτένη και σάκχαρο. Η χοληκαλσιφερόλη είναι vegan & φυσική, καθώς προέρχεται από λειχήνες.
Νομικά προτεινόμενη δοσολογία
1 κάψουλα (30.000 i.U.)  τον μήνα ή ακολουθήστε τη συμβουλή του γιατρού σας
 

  • Κωδικός Προϊόντος: EuleD3
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 23,90€

Ετικέτες: Βιταμίνη, κάψουλες-, 30.000, i.U, vegan, Βιταμίνες, Vitamineule®