Βιταμίνη D3 σε υγρή μορφή (έλαιο) 1000 i.U. 30 ml– Heidelberger-Chlorella

Βιταμίνη D3 σε υγρή μορφή (έλαιο) 1000 i.U. 30 ml– Heidelberger-Chlorella Βιταμίνες

Περιγραφή: Συμπλήρωμα διατροφής. Η βιταμίνη D3 είναι επίσης γνωστή και ως «βιταμίνη του ήλιου», καθώς ο οργανισμός παράγει την βιταμίνη αυτή μεταβολίζοντας το ηλιακό φως που αγγίζει την επιδερμίδα. Συμβάλλει σε πολλές λειτουργίες του μεταβολισμού.

Βοηθάει στην ρύθμιση των επιπέδων του ασβεστίου στο αίμα, έτσι δυναμώνει τα δόντια και τα οστά. Ενδυναμώνει επίσης του μύες. Επιπλέον, η βιταμίνη D3 συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Η βιταμίνη D συντελεί παράλληλα στη σωστή λειτουργία της κυτταρικής ανοσίας, στα ανοσοκύτταρα – δηλαδή τα κύτταρα που δρουν ενάντια στη φλεγμονή. (Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ)

Βιταμίνη

 

1 σταγόνα

Μέσω όρο της ημερήσιας δόσης σε %

Βιταμίνη D3

 

1.000 i.U. = 25 μg

500

 

 Συστατικά: ηλιέλαιο, βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη), αντιοξειδωτικό: άλφα-τοκοφερόλη

Τρόπος κατανάλωσης: 1  σταγόνα ημερησίως ή ακολουθήστε την πρόταση του γιατρού/διατροφολόγου σας

Διατηρείτε το προϊόν μακριά από παιδιά. Τα συμπληρώματα διατροφή δεν αναπληρώνουν μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Μην ξεπερνάτε την προτεινόμενη δοσολογία χωρίς την έγκριση από τον ιατρό σας. Το προϊόν θα πρέπει να διατηρείται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος και να μην εκτίθεται άμεσα στον ήλιο.

  • Κωδικός Προϊόντος: Art. Nr. 663002, PZN 11554836
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 23,90€

Ετικέτες: βιταμίνη D, βιταμίνη D3, D3, D, οστά, Κ2, D3, βιταμίνη K2, ήλιος, μύες, ανοσοποιητικό σύστημα, μεταβολισμός, φλεγμονές, αυτοάνοσα νοσήματα, φλεγμονή, D3 σε υγρή μορφή (έλαιο)