Βιταμίνη Β12 Plus, 90 παστίλιες Vegan

Βιταμίνη Β12 Plus, 90 παστίλιες Vegan

    B12 Plus για ανεπάρκεια βιταμίνης Β12 - Για δυνατά νεύρα, καλή διάθεση και μεγαλύτερη απόδοση στην καθημερινή ζωή
Η βιταμίνη Β12 είναι σημαντική για το νευρικό μας σύστημα, την ψυχή μας και τον σχηματισμό αίματος. Βρίσκεται κυρίως στο κρέας, τα ψάρια και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.
Για τους χορτοφάγους και τους vegans, μια πρόσθετη παροχή της "βιταμίνης των νεύρων" είναι απαραίτητη προκειμένου να αποφευχθεί η ανεπάρκεια βιταμίνης Β12. Οι ηλικιωμένοι συχνά υποφέρουν από ανεπάρκεια επειδή η απορρόφηση της βιταμίνης Β12 μειώνεται με την ηλικία και τα φάρμακα εμποδίζουν την απορρόφηση της. Ασθένειες, αλκοόλ, κάπνισμα και ηπατική βλάβη προκαλούν διαταραχή απορρόφησης βιταμίνης Β12.
Ωστόσο, η  βιταμίνη Β12 είναι εξαιρετικά σημαντική για την υγεία μας επειδή
-        υποστηρίζει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος
-        προάγει τη συγκέντρωση και τη μνήμη
-        έχει αναζωογονητική επίδραση στο σώμα και το πνεύμα
-        εξασφαλίζει καλή διάθεση
-        συμμετέχει καθοριστικά στον σχηματισμό αίματος
-        ρυθμίζει τα επίπεδα της ομοκυστεΐνης
-        παίζει ρόλο στη διαίρεση των κυττάρων
-        υποστηρίζει ένα φυσιολογικό ανοσοποιητικό σύστημα
Το B12 Plus δεν περιέχει πρόσθετα και είναι vegan.
Η ανεπάρκεια βιταμίνης Β12 αναπτύσσεται σταδιακά με την πάροδο των ετών και δυστυχώς φαίνεται πολύ αργά. Τα πρώτα συμπτώματα (που υποδηλώνουν πρόβλημα στα νεύρα φαίνονται όταν  έχουν ήδη υποστεί βλάβη τα νεύρα) είναι: κακή διάθεση, ευερεθιστότητα και μυρμήγκιασμα στα χέρια και τα πόδια. Μια άλλη συνέπεια της έλλειψης βιταμίνης Β12 μπορεί να είναι η αναιμία (αναιμία), η οποία εκδηλώνεται σε ωχρότητα, αδράνεια και ατονία.
 
Ποσότητα συστατικού% NRV *
Βιταμίνη Β12 1000 μg 40.000%
περιέχει: ---
   Met -Μεθυλοκοβαλαμίνη 0,5 mg ---
   Ad -Αδενοσυλοκοβαλαμίνη 0,5 mg ---
Φολικό (5-μεθυλοτετραϋδροφολικό) ενεργή μορφή φολικού οξέος 400 μg 200%
* = Ποσότητα αναφοράς σύμφωνα με τον κανονισμό ΕΕ 1169/2011
 
Συνιστώμενη πρόσληψη: 1 παστίλια την ημέρα
Συμβουλές: -
Χωρίς: φυστίκι, γλουτένη, μαγιά, συντηρητικά, τεχνητά αρώματα, τεχνητά χρώματα, τεχνητές γεύσεις, λούπινα, καλαμπόκι, αλάτι, ξηροί καρποί, διοξείδιο του θείου, μουστάρδα, σουσάμι, σόγια, άμυλο, θειικό, σιτάρι,
Συστατικά: Βιταμίνη Β12, φυλλικό οξύ, λάδι MCT, κυτταρίνη, φυσικό Άρωμα πορτοκαλιού, σκόνη λίπους, παλατινόζη, ξυλιτόλη
Το WOSCHA B12 Plus περιέχει τις δύο πιο σημαντικές μορφές βιταμίνης Β12 + ενεργού φυλλικού οξέος για μια βέλτιστη παροχή βιταμίνης Β12
Το σκεύασμά μας Βιταμίνης Β12 Plus είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την παροχή ανεπάρκειας βιταμίνης Β12 για τρεις λόγους:
Με μεθυλοκοβαλαμίνη και αδενοσυλοκοβαλαμίνη, περιέχει δύο βιοδραστικές μορφές βιταμίνης Β12. Και οι δύο κοβαλαμίνες είναι ενεργές μορφές βιταμίνης Β12. Έχουν σημαντικά υψηλότερη βιοδιαθεσιμότητα από τη συνθετικά παραγόμενη, φθηνή κυανοκοβαλαμίνη, επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα. Και οι δύο μορφές βιταμίνης Β12 αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια. Δεδομένου ότι παράγονται από βακτήρια σε διαδικασία πολλαπλών σταδίων ζύμωσης, είναι επίσης κατάλληλα για vegans.
Οι παστίλιες είναι μια ιδανική μορφή χορήγησης για άτομα με ανεπάρκεια βιταμίνης Β12. Η απορρόφηση της βιταμίνης Β12 μέσω του γαστρεντερικού σωλήνα είναι πολύ περίπλοκη και επιρρεπής σε αποτυχία. Τα άτομα που υποφέρουν από πεπτικά προβλήματα ή που λαμβάνουν φάρμακα όπως αναστολείς οξέων δεν μπορούν πλέον να απορροφήσουν επαρκείς ποσότητες βιταμίνης Β12 από τη διατροφή τους. Οι παστίλιες εξασφαλίζουν ότι η βιταμίνη Β12 απορροφάται απευθείας στο αίμα μέσω του βλεννογόνου του στόματος. Η πεπτική οδός παρακάμπτεται πλήρως.
Το WOSCHA B12 Plus περιέχει επίσης φυλλικό οξύ για να εξασφαλίσει την καλή χρήση της βιταμίνης Β12. Η ενεργός μορφή του φολικού οξέος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί αμέσως από το σώμα μας και υποστηρίζει την επίδραση της βιταμίνης Β12.
Οι παστίλιες έχουν γεύση πορτοκαλιού και είναι ελαφρώς γλυκές. Αυτό διασφαλίζεται από τα δύο σάκχαρα παλαντινόζη και ξυλιτόλη, τα οποία έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και υποστηρίζουν θετικά το ενεργειακό ισοζύγιο του σώματος.

 

  • Κωδικός Προϊόντος: Bestell-Nr. 53289
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 34,50€

Ετικέτες: Βιταμίνη Β12 Plus, 90 παστίλιες Vegan, βιταμίνη b12 τροφεσ, βιταμίνη b12 ελλειψη, βιταμίνη b12 fix, βιταμίνη b12 τιμεσ, βιταμίνη b12 solgar, βιταμίνη b12 ιδιοτητεσ, βιταμινη b12 δοσολογια, βιταμίνη b12 ενεσεισ, b12 βιταμίνη ελλειψη συμπτωματα, b12 βιταμίνη εγκυμοσυνη, b12 βιταμίνη εξεταση, βιταμίνη b12 σκευασματα, αναιμία, b12 βιταμίνη σε ποια τροφιμα βρισκεται, βιταμίνη b12 που υπαρχει, βιταμινη b12 σε σπρει, ημικρανια και βιταμινη b12, γιατι δεν απορροφαται η β12, ποια τροφιμα εχουν βιταμινη b12, ποιεσ τροφεσ εχουν βιταμινη b12, που βρισκεται η βιταμινη b12, που βοηθάει η βιταμίνη b12, τι είναι βιταμίνη b12