Βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη) , 120 κάψουλες, βίγκαν

Βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη) , 120 κάψουλες, βίγκαν

Βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη) για περισσότερη δύναμη,αντοχή, καλή νευρική λειτουργία και διατήρηση της όρασης
Η βιταμίνη Β2, επίσης γνωστή ως ριβοφλαβίνη ή λακτοφλαβίνη, είναι μια βασική βιταμίνη που λαβαίνουμε μέσω της τροφής. Ως συστατικό των σημαντικών συνενζύμων, εμπλέκεται σε πολλές μεταβολικές διεργασίες στο σώμα μας. Για παράδειγμα, στην παραγωγή ενέργειας από την τροφή, στην  ανάπτυξη ιστών ή στη διατήρηση ενός δυνατού νευρικού συστήματος.
Μια ανεπάρκεια βιταμίνης Β2 μπορεί να αναπτυχθεί ειδικά σε έγκυες γυναίκες, γυναίκες που θηλάζουν, αλκοολικούς, χορτοφάγους και vegans. Η έλλειψη της φαίνεται από συμπτώματα όπως  κακή επούλωση πληγών, ξηρό δέρμα, φλεγμονή των ούλων και χρόνια κόπωση. Η λήψη βιταμίνης Β2  είναι επίσης σημαντική σε περίπτωση αυξημένης δραστηριότητας (αθλητισμός, σωματική εργασία), συνεχές στρες, δίαιτες και λοιμώξεις.
Η βιταμίνη Β2
δίνει περισσότερη ενέργεια και εξουδετερώνει την κούραση
είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική νευρική λειτουργία
συμβάλλει σε υγιές δέρμα και βλεννογόνους
συμβάλλει στη διατήρηση της καλής όρασης
έχει ρυθμιστική επίδραση στα επίπεδα ομοκυστεΐνης
είναι σημαντική για το σχηματισμό αίματος
σχηματίζει και αναγεννά την ισχυρή αντιοξειδωτική γλουταθειόνη
Η βιταμίνη Β2 της WOSCHA είναι vegan, αντισταθμίζει αποτελεσματικά την έλλειψη ριβοφλαβίνης και, ως καθαρή ουσία, απορροφάται πολύ καλά.
Το συμπλήρωμα βιταμίνης Β2 είναι 100% καθαρό. Όπως με όλα τα προϊόντα WOSCHA, έχουμε αποφύγει σκόπιμα όλα τα πρόσθετα. Γι 'αυτό είναι πολύ καλά ανεκτή, ακόμη και από ευαίσθητα άτομα. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας EMBO-CAPS® περιέχει μόνο ριβοφλαβίνη και είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans χάρη στο κέλυφος της κάψουλας κυτταρίνης.
Βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη) 100 mg
7,142,86%
* = Αναλογία της συνιστώμενης ημερήσιας απαίτησης (dge)
- = δεν καθορίζεται ημερήσια απαίτηση
Αλλα συστατικά:
Υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (vec. Κάψουλα), κυτταρίνη
Συνιστώμενη πρόσληψη 1 EMBO-CAPS® καθημερινά, με φαγητό.
Vegan ναι
Χωρίς γλουτένη, μαγιά, συντηρητικά, τεχνητές γεύσεις, καλαμπόκι, αλάτι, ξηρούς καρπούς, διοξείδιο του θείου, σέλινο, μουστάρδα, σουσάμι, σόγια, άμυλο, θειικό, σιτάρι, ζάχαρη
Επίδραση της βιταμίνης Β2 (ριβοφλαβίνη)
Η βιταμίνη Β2 είναι ένα σημαντικό συστατικό πολλών συνενζύμων που ελέγχουν διάφορες μεταβολικές διεργασίες στο σώμα μας. Υποστηρίζει το μεταβολισμό των υδατανθράκων και των λιπών, αλλά συμμετέχει επίσης στη διάσπαση των πρωτεϊνών για την παραγωγή ενέργειας. Έτσι αυξάνεται ο μεταβολισμός μας. Η βιταμίνη Β2 παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών.
Η βιταμίνη Β2 βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων της ομοκυστεΐνης, προάγει τη μετατροπή της βιταμίνης Β6 (πυριδοξίνη) στην ενεργή της μορφή (πυριδοξάλη-5-φωσφορική) και υποστηρίζει τα αποτελέσματα της βιταμίνης Β3 (νιασίνη)
Η ριβοφλαβίνη απαιτείται για το σχηματισμό της επιδερμίδας και του αίματος. Έχει αποδειχθεί ότι υποστηρίζει την όραση.
Συμπτώματα ανεπάρκειας βιταμίνης Β2
Τα πρώτα συμπτώματα ανεπάρκειας βιταμίνης Β2 είναι οι αλλαγές στο δέρμα, όπως οι ραγισμένες γωνίες του στόματος, τα σκασμένα χείλη και η φλεγμονή των ούλων. Επιπλέον, υπάρχει μια γενική αίσθηση αδυναμίας, αδιαθεσίας, εξάντλησης και πονοκεφάλων.
Εάν η ανεπάρκεια ριβοφλαβίνης είναι σοβαρή, μπορεί να εμφανιστούν διαταραχές της όρασης. Επίσης  διαταραχές του σχηματισμού αίματος (αναιμία).
Ο μεταβολισμός άλλων βιταμινών (βιταμίνη Κ, Β3 και Β6 καθώς και φολικό οξύ) επηρεάζεται επίσης από έλλειψη βιταμίνης Β2.

  • Κωδικός Προϊόντος: 53220
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 27,90€

Ετικέτες: Βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη), 120 κάψουλες, βίγκαν, ριβοφλαβίνη βιταμίνη β2, που βοηθαει η βιταμινη β2, βιταμινη β2 τι ειναι, βιταμίνη β2 τροφές, βιταμινη β2 παρενεργειες, βιταμινη β2 τιμη, βιταμινη β2 αυξημενη, βιταμινη β25, βιταμινη β2 συμπληρωμα