Βιταμίνη Β6, Β12 και φυλλικό οξύ σε σπρέι, 50 ml, Vegan

Βιταμίνη Β6, Β12 και φυλλικό οξύ σε σπρέι, 50 ml, Vegan

Σύμπλεγμα βιταμινών Β με 3 βιταμίνες για το ανοσοποιητικό σύστημα, το νευρικό σύστημα και τα κανονικά επίπεδα ομοκυστεΐνης
Η ομοκυστεΐνη είναι ένα προϊόν διάσπασης από τον μεταβολισμό των πρωτεϊνών. Σε πολύ υψηλή συγκέντρωση μπορεί να δηλητηριάσει κύτταρα και να προκαλέσει επικίνδυνες εναποθέσεις στα αιμοφόρα αγγεία (αρτηριοσκλήρωση) και θρόμβωση. Οι βιταμίνες Β, η βιταμίνη Β6, η Β12 και το φολικό οξύ βοηθούν στη διατήρηση μιας φυσιολογικής ισορροπίας ομοκυστεΐνης. Επιπλέον, έχουν πολλές άλλες ιδιότητες που προάγουν την υγεία.
Το σύμπλεγμα Β που περιέχεται στο WOSCHA LipoSpray
-        υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος
-        συμβάλει στη ρύθμιση του μεταβολισμού της ομοκυστεΐνης
-        μπορεί να συμβάλει στην ψυχική ευεξία
-        εμπλέκεται στον φυσιολογικό σχηματισμό αίματος
-        μειώνει την κούραση και την κόπωση
-        δυναμώνει την  άμυνα του οργανισμού
-        είναι σημαντικό για την κυτταρική διαίρεση
WOSCHA LipoSpray: υψηλή δόση βιταμίνης Β6, Β12 και φυλλικού οξέος (ενεργό φολικό οξύ) σε βέλτιστη μορφή δοσολογίας για υψηλή βιοδιαθεσιμότητα
Οι βιταμίνες Β6, Β12 και φυλλικό οξύ (ενεργό φολικό οξύ), οι οποίες είναι υπεύθυνες για τη μετατροπή της ομοκυστεΐνης, μπορούν να απορροφηθούν από το σώμα μόνο σε επαρκώς υψηλές συγκεντρώσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δοσολογία στο παρασκεύασμά μας είναι ιδιαίτερα υψηλή.
Δεδομένου ότι η απορρόφηση αυτών των βιταμινών Β είναι πολύ περίπλοκη και επιρρεπής σε αποτυχία, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε ένα σπρέι ως μορφή δοσολογίας. Αυτό εξασφαλίζει ότι απορροφώνται με ασφάλεια απευθείας μέσω των βλεννογόνων του στόματος και όχι από την πεπτική οδό. Αυτό είναι επίσης ευεργετικό για άτομα που έχουν δυσκολία στην κατάποση.
Οι βιταμίνες Β6 και Β12 περιέχονται στις βιοδραστικές τους μορφές ως πυριδοξαλη-5-φωσφορική και μεθυλοκοβαλαμίνη, αντίστοιχα. Έχουν υψηλότερη βιοδιαθεσιμότητα και δρουν γρηγορότερα από τις ανενεργές παραλλαγές τους, επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το σώμα αμέσως χωρίς περαιτέρω διαδικασίες μετατροπής.
Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η βεταΐνη παίζει επίσης ρόλο στη μετατροπή της ομοκυστεΐνης. Γι 'αυτό περιλαμβάνεται και εκείνη επίσης στο σπρέι μας.
Όλες οι βιταμίνες Β στο LipoSpray μας συμβάλλουν στον φυσιολογικό ενεργειακό μεταβολισμό, υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα και τις δυνάμεις αυτοθεραπείας και εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στην παροχή οξυγόνου στα κύτταρα. Η βιταμίνη Β12 είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη φυσιολογική λειτουργία των νεύρων.
Το WOSCHA LipoSpray είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans, καθώς η βιταμίνη Β12 λαμβάνεται από μικροοργανισμούς μέσω μιας διαδικασίας ζύμωσης. Δεν περιέχει πρόσθετα και έχει ευχάριστη γεύση όπως τα σμέουρα (φυσική γεύση).
Ποσότητα συστατικού% NRV *
Βιταμίνη Β6 (πυριδοξαλη-5-φωσφορική) δραστική Β6 5 mg 357%
Βιταμίνη Β12 (μεθυλοκοβαλαμίνη) δραστική Β12 1000 μg 40.000%
Φολικό οξύ (Quatrefolic®) ενεργό φολικό οξύ 200 μg 100%
Τριμεθυλογλυκίνη (Βηταΐνη) 70 mg ---
* = Ποσότητα αναφοράς σύμφωνα με τον κανονισμό ΕΕ 1169/2011
 
Συνιστώμενη πρόσληψη: 4 σπρέι (0,5 ml) 1-2 φορές την ημέρα, ψεκάστε στο λαιμό και κρατήστε το στο στόμα για 20 δευτερόλεπτα.
Σημειώσεις: Ανακινήστε πριν από τη χρήση. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά έως 4 ετών.
Χωρίς: αλκοόλ, φυστίκι, γλουτένη, μαγιά, συντηρητικά, τεχνητές γεύσεις, τεχνητά αρώματα, τεχνητά χρώματα, λούπινα, καλαμπόκι, αλάτι, ξηροί καρποί, διοξείδιο του θείου, σέλινο, μουστάρδα, σουσάμι, σόγια, άμυλο, θειικό, σιτάρι, ζάχαρη,
Συστατικά: βιταμίνη Β6, βιταμίνη Β12, φυλλικό οξύ, τριμεθυλογλυκίνη, στέβια, φυσική γεύση βατόμουρου, aqua purificata, σορβικό κάλιο
 
Πώς μπορούν οι βιταμίνες Β να ρυθμίσουν τα επίπεδα της ομοκυστεΐνης;
Οι βιταμίνες Β και η τριμεθυλογλυκίνη είναι επίσης γνωστές ως «παράγοντες μεθυλίωσης» επειδή ενεργοποιούν πολλές βιοχημικές αντιδράσεις απελευθερώνοντας τις μεθυλικές τους ομάδες. Τα καθήκοντά τους περιλαμβάνουν επίσης τη ρύθμιση των επιπέδων της ομοκυστεΐνης.
Η ομοκυστεΐνη είναι ένα αμινοξύ που παράγεται φυσικά όταν διασπάται η L-μεθειονίνη. Λειτουργεί σαν δηλητήριο κυττάρων, επίσης στα κύτταρα του εγκεφάλου μας.
Η βιταμίνη Β6 βοηθά στη μετατροπή της ομοκυστεΐνης σε γλουταθειόνη, το ισχυρότερο αντιοξειδωτικό του σώματος. Το φυλλικό οξύ και η βιταμίνη Β12 έχουν ρυθμιστική επίδραση στα επίπεδα της ομοκυστεΐνης επειδή αναστρέφουν τη διαδικασία ανάπτυξης. Μετατρέπουν την ομοκυστεΐνη πίσω σε L-μεθειονίνη.
 
Η επαρκής παροχή και των τριών βιταμινών Β είναι σημαντική για έναν φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης. Απλώς η έλλειψη μίας από αυτές τις βιταμίνες αυξάνει τα επίπεδα ομοκυστεΐνης στα κύτταρα, τους ιστούς και τα αιμοφόρα αγγεία.

  • Κωδικός Προϊόντος: Bestell-Nr. 53293
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 32,50€

Ετικέτες: Βιταμίνη Β6, Β12 και φυλλικό οξύ σε σπρέι, 50 ml, Vegan, φολικό οξύ, φολικό οξύ τροφέσ, φολικό οξύ ή φυλλικό οξύ, φολικό οξύ, φολικό οξύ τιμη, φολικό οξύ ιδιοτητεσ, φολικό οξύ auf deutsch, φολικό οξύ και σιδηροσ, φολικό οξύ συμπλήρωμα διατροφήσ, βιταμίνη β6 τροφέσ, βιταμίνη β6 και β12, βιταμινη β6 παρενεργειεσ, βιταμινη β6 β12 και φυλλικο οξυ συμπληρωμα, βιταμινη β6 και μαγνησιο οφελη, βιταμινη β6 β12 και φολικο οξυ συμπληρωμα τιμεσ, βιταμινη β6 β12, βιταμινη β6 β12 συμπληρωμα, βιταμινη β6 και επιληψια, που βοηθαει η βιταμινη β6, βιταμινη β6 πηγεσ, Βιταμίνη Β12, β12, Βιταμίνη B12, B12, b6, B6,